Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha itt rám gondolsz niggerezésben akkor az igen erősen félrement. Az zavarja a kilátásban azt akarja jelenteni hogy a gyerek védőmunkája annyiból áll hogy megáll a védekezendő terület közepén és forog. Nem védi a passzsávokat, nem megy az emberével, csak álldogál, esetleg fel-alá lépked. Azaz nem csinál semmi hasznosat, annyit max hogy az ellenfél játékosa amennyiben felnéz akkor egy GRÁNÁTVÖRÖS-KÉK ( nem nigger ) folt zavarja a kilátásban, lehet hogy nem látja a mögötte lévő embert.csababarca írta: De undorító, hogy alig várjátok hogy megsérüljön, és jöttök megmondó emberkedni, meg ekézni a játékosunkat. Ezt várjátok páran, meg hogy niggerezhessetek egy jót végre.
Nézzetek magatokba inkább, ha ennyi az agyi szintetek, hogy ez tesz titeket boldoggá, hogy megsérül az emberünk.
Aki nulla amit hozzátesz, de durva túlzásokba estek, hogy ziccerben ugrat ki ellenfelet MILLIÁRDSZOR. Hát hogyne.
Akkor olvass vissza hányszor írtam a Busquets topikba az utóbbi 5-6 évben.NovaProspekt írta:
Ugyanezt csinálod, csak mondjuk Busquets-cel. A különbség annyi, hogy neked Dembélé a líblinged, teszemazt MatyiG-nek meg éppen Busquets. Ugyanúgy megkapja a többi játékos is a sarat az ügyeletes haterektől, csak a nagy különbség az, hogy míg Busquets, Rakitic, Suárez, Piqué, akiket szintén ér kritika, a klub modern érájának nagy játékosai, köztük több legendával, addig Dembélének éppen most kellene 200%-ot beleadva bizonyítania, hogy helye van a csapatnál. Ehhez képest borzasztóan alulteljesít, és itt nem a sérüléseiről van szó, hanem hogy a várható produktuma a pályán nulla, maximum fellángolásai vannak 1-2 meccsre. És ez nem 110, hanem 120+20 millióért, ami ment a levesbe. A sérülései meg piszok idegesítőek, legfőképp azért, mert valahol legbelül mindenki drukkol a gyereknek, hogy végre váltsa már be a reményeket.
Ugyanezt csinálod, csak mondjuk Busquets-cel. A különbség annyi, hogy neked Dembélé a líblinged, teszemazt MatyiG-nek meg éppen Busquets. Ugyanúgy megkapja a többi játékos is a sarat az ügyeletes haterektől, csak a nagy különbség az, hogy míg Busquets, Rakitic, Suárez, Piqué, akiket szintén ér kritika, a klub modern érájának nagy játékosai, köztük több legendával, addig Dembélének éppen most kellene 200%-ot beleadva bizonyítania, hogy helye van a csapatnál. Ehhez képest borzasztóan alulteljesít, és itt nem a sérüléseiről van szó, hanem hogy a várható produktuma a pályán nulla, maximum fellángolásai vannak 1-2 meccsre. És ez nem 110, hanem 120+20 millióért, ami ment a levesbe. A sérülései meg piszok idegesítőek, legfőképp azért, mert valahol legbelül mindenki drukkol a gyereknek, hogy végre váltsa már be a reményeket.csababarca írta:De undorító, hogy alig várjátok hogy megsérüljön, és jöttök megmondó emberkedni, meg ekézni a játékosunkat. Ezt várjátok páran, meg hogy niggerezhessetek egy jót végre.
Nézzetek magatokba inkább, ha ennyi az agyi szintetek, hogy ez tesz titeket boldoggá, hogy megsérül az emberünk.
Aki nulla amit hozzátesz, de durva túlzásokba estek, hogy ziccerben ugrat ki ellenfelet MILLIÁRDSZOR. Hát hogyne.
Az a valaki én voltam, de ahhoz nincs gerinced hogy beidézd amit írtam, megszólítva.optimus írta:recrea írta:
valaki itt röhög azon hogy Nero szerint Dulifulival a keretben fixen jobban járnánk ( úgy hogy azt sem tudja mit csinál most a spanyol ), aztán fixen igaza van Neronak, ő is annyit csinált támadásban hogy addig rohant amíg elnem fogyott a pálya, de ellentétben vele ő nem volt totál súlytakan bója védekezésben, aki kb azért van ott hogy zavarja a kilátásban az ellenfelet
A gyereket kb a sérülései tartják a keretben. Így nem olyan feltünő hogy ha 250 percet tud egyhuzamban lejétszani abból kb 150ben teljesen haszontalan 50be meg szó szerint kártékony. Az egyhuzamban nyújtott teljesítménye polcokkal Coutinho alatt van, de így simán okosan rálehet fogni hogy azért van mert nincs ideje belelendülnirecrea írta:Kívánom, h egyszer legyetek egy focista helyében, amikor sorozatban szenvedi a sérüléseketakkor is ilyen nagy szátok lenne...szidni azt tudtok, semmi mást.
annyi lenne itt a kérdés, hogy lehet-e Dembélére számítani, tervezni vele, vagy sem? erre kell válaszolni, nem másra.Fecooo írta:Nah jó, lehet ismét szapulni, de ideje lenne már kib.ni a fizikai felkészítésért alkalmas staffot a 3,14ába...
Ezért nem szabad csak a statisztikát nézni. Nem lenne halálos ez az eladott labda szám, ha nem olyan hibákat csinálna, ami miatt u14-be is ciki. (vakon berúgja 2 ember közé, stb.) Olyan benyomást kelt az ember, mintha nem ezzel a kerettel edzene már 3. éve. Jöhet ide akármilyen edző, meg kell tőle szabadulni amilyen gyorsan csak lehet.johdepp írta:Nem tudom, hol, milyen statokat néztek, de én 33 elszórt labdát nem látok sehol.
Amit én látok, az az, hogy 97 labdaérintése volt, toronymagasan a legtöbb a támadók között (Messi 76, Suárez 36, Griez 34). 65 passzkísérletből 49 volt sikeres, az 75%-os pontosság. Nem a legjobb, de nem is középpályás/védő, hanem támadó a kisgyerek. (Messinél 47/54 - 87%, Suáreznél 20/26 - 77%, Grieznél 23/29 - 79%). 9-szer próbált cselezni, abból 5 volt sikeres. (Messi 6/7, Suárez 0/1, Griez 0/0.)
Ha összeadom, hogy 16 rossz passza volt, és 4 sikertelen csele, az 20 eladott labda. Ami soknak tűnik, de ha azt nézzük, hogy 97-szer ért labdába, máris nem olyan vészes, szerintem. Főleg, hogy rajta kívül a statok alapján (nem láttam a meccset) csak Messi próbált támadást építeni, kábé.
Én is egyetértek azzal, hogy egy normális edzővel, egy normális rendszerben sokkal jobb lehetne. Mint ahogy mindenki a csapatból. Mindenki. Messi is.
Vicces, hogy pont reklamálásért állították ki. Egyébként meg csak elboldogul valahogy.Samper írta:Nem kedvemre való a folyamatos kampány Dembelé ellen. De az, hogy ennyi idő alatt ennyire nem tartotta szükségesnek a spanyol nyelvű kommunikációt, arra vall, hogy nem komoly dolog számára szerődése a FC Barcelonához.
Remélem még meg is hosszabbítják, és Lahoznak meg fizuemelést adnakFecooo írta:Még az a szerencse, hogy pártatlan a szövetség...soadroli írta:Official: Dembélé is suspended for two games and will miss the Clásico. The Competition Committee have dismissed Barcelona's appeal.
Ramos anno letarolta Messit, ellökte Puyolt és Xavit és egy meccset kapott... grat ezeknek a nyomorékoknak!![]()
![]()
Még az a szerencse, hogy pártatlan a szövetség...soadroli írta:Official: Dembélé is suspended for two games and will miss the Clásico. The Competition Committee have dismissed Barcelona's appeal.
johdepp írta:mondtad ter Stegenről, hogy borzasztóan profi, mert spanyolul nyilatkozik a meccs után. Aztán Ő öt éve van Barcelonában, de nála ez óriási nagy dolog volt. Most Dembélé meg hülye, meg vicc, mert ___állítólag___ nem tud spanyolul folyékonyan, pedig -TS-hez képest- csak két éve van ott. Beszéljünk-e kettős mércéről?
Ter Stegen már 2016 óta biztosan spanyolul nyilatkozik, ergo két év után...Nero. írta:én egyáltalán nem vagyok hanyatt esve attól hogy ter Stegen képes arra hogy spanyolul szólaljon meg meccs utàn.