recrea írta:
Lehet, h a Real szurkolóknak kéne eldönteniük, az lenne a legobjektívabb

mert idén az újságírók, a szövetségi kapitányok és a csapatkapitányok is hülyék...mi Barca szurkolók meg végképp hülyék vagyunk, továbbá mindenki az, aki idén tavasszal Messit látta a legjobbnak.
Tisztelet a kivételnek, mert azért akad.
Nem tudom személy szerint ki, hogyan reagált az elmúlt években,de alapvetően ez a hozzáállás nálunk is tetten érhető volt Ronaldo aranylabdáinál. Emlékszem, hogy az EB-s aranylabdájánál, számomra meglepően sokan értetlenkedtek, hogy hogyan adhatták neki, és hasonló pusztító hülyeségeket írtak itt le, hogy Ronaldo miért egy középszer.
És végül a véleményem, amit az öröm mámortól frissen megrészegült fórumtársaknak még nem mertem leírni:
Én annyira nagyra tartom az Ő rivalizálásukat, hogy örültem volna neki, ha ugyanannyi bogyóval fejezik be a végén. Ronaldóban nem látok még egyet. Nem örülök, hogy kaptunk egy teljesen irreleváns mérőszámot, ami Messit kihozza utolsó érvként győztesnek. Ők más szintet képviselnek.
Először még arra is mertem gondolni, hogy Messi nem érdemelte meg, viszont nagy meglepetésemre Kele János gondolkodtatott el még egyszer ezzel kapcsolatban. Még pedig, azzal, hogy korábban is voltak ilyen statisztikájú védőteljesítmények, és akkor is csatárok happolták el az aranylabdát, Messiénél kevésbé expert teljesítménnyel. Sajnos magamon is észrevettem már, hogy Messit magához képest értékelem, és tudom, hogy volt ennél jobb szezonja, de még mindig emberfeletti az is amit egy számára gyengébbnek nevezhető szezonban produkál.
Én örültem volna, ha örök vita marad hogy ki volt a jobb. Valószínűleg így is az mard, viszont ez adut adott a Barca szurkolók kezébe.