MQuCsabi írta:Valaki világosítson már fel a műtéttel kapcsolatban. Ha az a vita tárgya, hogy valóban az unokatestvérétől kapta a szervet vagy részt, az elég könnyen kideríthető, nem?
Ha az a kérdés, hogy ő ezért kapott-e pénzt a klubtól, az elég nagy blődség lenne szerintem.
"Armand továbbá interjút is adott, melyben elárulta, hogy “eleinte lehetetlennek tartottam ezeket a felvetéseket, de az idővel egyre több kérdés merült fel bennem…
Én nem kaptam ezért pénzt, de abban nem vagyok biztos, hogy valaki nem járt-e jól ezzel a műtéttel… Remélem, hogy beigazolódik az ellentéte, illetve remélem, hogy ha mégis igaz lenne a vád, akkor Ericnek semmi köze nincs ehhez.”
Ezt meg önmagában nem értem. Ő gondolom tudja, hogy tőle van a cucc, akkor meg minek nyilatkozik ilyeneket? Ha ez a tanúvallomása, akkor ebből teljesen logikus, hogy tőle tuti nem kapott senki semmit.

Én is így vagyok ezzel, gyakorlatilag a kiemelt részre már fel lehet építeni egy bűnvádi eljárást, mert ezek után egyből fog menni az orvosi vizsgálat, és rögtön kiderül, hogy tőle van-e. Hogy lehet valaki ekkora gyökér..

És pénzt bírnék tenni rá, hogy valszeg nem tőle lesz a szerv. Szr ügy, az szent, csúnya vége lehet, ha kiderül, hogy tényleg feketén ment a dolog. Kíváncsi vagyok, hogy hány év letöltendő jár érte, bár itt is annyi lesz a dolog, hogy néhány év felfüggesztett, kis zseton az államnak, és ennyi. Gazdag emberek Európában nem nagyon járnak börtönbe, néha előrébb tart mifelénk a kapitalizmus, mint az usánka államokban.

Ami vérgáz, de mindegy is.
Tanulság minden kedves fórumtársnak, ha már okosba próbálsz dolgokat intézni, akkor legalább ne egy olyan korlátolt, szellemi fogyatékost szervezz be, mint Armand.