Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2019.11.10. 13:11:55

Nervo írta:Bartomeu: "Valverde is the ideal coach for this Barcelona era." [marca]
Amíg ez az ember az elnök, addig itt nem lesz változás. #-o =D>
Igazából nem hazudott.
Az a barcelona éra Barto érája. Neki tényleg ő az ideális. Jól egymásra talált a két alkalmatlan.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nervo
Capitá del Barça

2019.11.10. 12:51:38

Bartomeu: "Valverde is the ideal coach for this Barcelona era." [marca]
Amíg ez az ember az elnök, addig itt nem lesz változás. #-o =D>
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
sicske
Barça C

2019.11.10. 10:56:26

Nem láttam tegnap a meccset, de az összefoglalóból nekem úgy tűnik, most a messzi rakta össze a csapatot..nem volt véletlen a lelkesedese..rég láttam így visszafutni, labdát szerezni a saját 16-osa előtt amiből mondjuk a szelta gólt szerzett! Valverde napjai a végét járják!
lesliejr12
Jugador del Barça

2019.11.10. 09:46:03

Messi megint megmentette Valverde fenekét... kár... mert amúgy nézhetetlen volt ismét. Erősen kellett koncentrálni, hogy el ne aludjak.
... és ez a 4-1 megint szép, megint jó, Valverde meg marad... ágyrém az egész már.
mess2009
Director del Fútbol

2019.11.09. 21:57:25

sok új nincs a nap alatt....valahogy hitét veszítettnek érzem a csapatot. a támadó hármasunk egyszerűen nem működik. a félidő egyetlen klasszis megmozdulása Messi szabadrúgása volt.
Semedó - újabb sérülés?! pedig a Celta brutál letámadása nagyon átlátszó rengeteg lehetőség lenne mögöttük, ha..... futnánk lehetőleg gyorsan.
andreas
Jugador del Barça

2019.11.09. 20:00:56

Tomix354 írta:Otthon a kieső helyen levő Celta ellen nincs valami nagy kockázat. Max csak a játékosok buktathatják meg ha akarják egyébként meg kételkedem, hogy ez a hír igaz volna...
sracok, én inkább nézem a tremors
II szerintem nem hibázom túl nagyot:)
Tomix354
Entrenador del Barça

2019.11.09. 19:37:47

Otthon a kieső helyen levő Celta ellen nincs valami nagy kockázat. Max csak a játékosok buktathatják meg ha akarják egyébként meg kételkedem, hogy ez a hír igaz volna...
Nervo
Capitá del Barça

2019.11.09. 19:34:21

Ernesto Valverde will be sacked if Barça doesn't win against Celta Vigo. [ABC Deportes]
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2019.11.09. 17:57:17

csababarca írta:
optimus írta:
Na jó ez már tényleg mindennek a legalja amikor Joó Gabi cikkeket hoztok.,

ki a bánatot érdekel, hogy ki írta? meg sem néztem a szerzőt, totál hidegen hagy. korlátolt vagy, ha ez alapján ítélsz.

létező problémákról ír, amik jelen vannak, csak mindenki tapsol, mert egy rém gyenge teljesítményű spanyol ligában elsők vagyunk éppenhogy. zseniális teljesítmény tényleg.

....mindenki tapsol???!! az emlegetett úriember éppen hogy, innen a fórumunkról szemezgethette az irományát....hovatovább már főbenjáró bűn lesz leírni néhány nyilvánvaló tényt...elől vagyunk a ligában? na és? mert mások még rosszabbak....a BL.-ben ? az meg lutri, és úgyis kiesünk majd.....
ettől eltekintve valóban van igazság a cikkben csak ennek itt nemigen van hírértéke!
andreas
Jugador del Barça

2019.11.09. 16:14:55

Egyszerűen hihetetlen hogy ez az ember Valverde még mindig bizalmat élvez!
Tönkerteszi mindazt amit sok-sok éven keresztül felépített a Barca.

Eszméletlen ami történik és senki nem lép.
Tényleg mi kell még ahhoz, észrevegyék nagyon ferde utakon jár a csapat?
Nagyon kíváncsi lennék egy statra, anno mennyien néztek egy Barca meccset, és most mennyien nézik!
Erre a focira , ilyen múlt után ki a frász kiváncsi?
Egy biztos: Ma már nem feltétlen szaladok haza meló után hogy Barca mecset nézzek, gyanítom nem vagyok egyedül:)
Értem én hogy nem lehet minden évben a csúcson lenni, értem én hogy sok gond beépíteni az embereket, értem én hogy idő kell mindenhez, de azt nagyon nem értem, amikor valaki alkalmatlan bizonyos dolgokra, Őt miért erőltetik tovább...
Évek óta csinálja a nagy semmit és szép lassan nézhetetlen, unalmas focit csinált a Barcából, kinek kell ez?
MatyiG
Adminisztrátor

2019.11.09. 14:42:19

Most még az élen sem vagyunk, mert a Soci megy előttünk, de egy fontos egy ponttal újra az élre állhatunk, ha bukik a RM. :mrgreen:

Sajnos - de lehet, hogy nem -, nem látom az esti meccset, ilyenkor előszeretettel szoktunk pontokat hullajtani. Kíváncsi leszek, hogy Suárez kezd-e, illetve SR-Semedo szélek. :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2019.11.09. 14:28:19

optimus írta:
Na jó ez már tényleg mindennek a legalja amikor Joó Gabi cikkeket hoztok. Annak a Joó Gabinak aki a sportújságírás legeslegalja, az újságírás mint szakma szégyene, a szakmai igénytelenség mértékegysége.

"Ugyanez igaz a középhátvéd Piquére, aki az első két gólnál hibázott Levantéban, előbb eladta a labdát, aztán lemaradt a gólszerzőről."

Ez az a szintű fröcsögés mintha valaki a ripostból vagy lokálból hozna elemzéseket Soros munkásságáról. A következő egy Bayer Zsolti videó lesz a liberális média túlsúlyáról. Eszméletlen...
ki a bánatot érdekel, hogy ki írta? meg sem néztem a szerzőt, totál hidegen hagy. korlátolt vagy, ha ez alapján ítélsz.

létező problémákról ír, amik jelen vannak, csak mindenki tapsol, mert egy rém gyenge teljesítményű spanyol ligában elsők vagyunk éppenhogy. zseniális teljesítmény tényleg.

szerintem az eszméletlen, hogy időközönként felbukkansz, és beleállsz emberekbe.
korábban másba, majd most újabban belém.
mondjuk nem érdekel, csak unalmas.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2019.11.09. 13:46:02

@Barca_10

Szerintem simán beférnének egy PSG-be, Citybe. Thiago Silva és Fernandinho helyett például. És mindkét csapat kerete top10, de inkább top5 jelenleg.

Na mindegy, csak szúrta a szemem, hogy a kolléga szerint az nem normális, ha egy játékos 10 évig egy csapatban játszik. Szerintem az nem normális, ha egy játékos a karrierje során 5-6 csapatnál megfordul.
optimus
Jugador del Barça

2019.11.09. 13:26:56

csababarca írta:https://index.hu/sport/futball/2019/11/ ... ansu_fati/

Nem én írtam , de szinte egy az egyben az èn szavaim.
Egyedül a DeJongost rész árnyalnám, de bőven van benne igazság, főleg az ajnározással kapcsolatban. Ajaxban 10szer jobb volt, ebben a rendszerben ő is csak fuldoklik.
Na jó ez már tényleg mindennek a legalja amikor Joó Gabi cikkeket hoztok. Annak a Joó Gabinak aki a sportújságírás legeslegalja, az újságírás mint szakma szégyene, a szakmai igénytelenség mértékegysége.

"Ugyanez igaz a középhátvéd Piquére, aki az első két gólnál hibázott Levantéban, előbb eladta a labdát, aztán lemaradt a gólszerzőről."

Ez az a szintű fröcsögés mintha valaki a ripostból vagy lokálból hozna elemzéseket Soros munkásságáról. A következő egy Bayer Zsolti videó lesz a liberális média túlsúlyáról. Eszméletlen...
Barca_10
Entrenador del Barça

2019.11.09. 11:52:30

MatyiG írta:Tehát az baj, hogy egy jatekos kijön az utánpótlásról, és annál a klubnál marad? Klub hűség? Messi is probléma? Pont, hogy ez lenne a normális, nem az, amit Ibra csinált.
Matyi, itt az a baj hogy az említett játékosok teljesítménye messze elmarad az elvárttól, nem véletlenül nem akarnak menni sehova. Szeretik a klubot, ok, de más élcsapatba nem férne be sem Pique, Busquetsről ne is beszéljünk.. olyan mint ernesto, néha van egy fellángolás, reménykedünk hogy na majd most jó lesz, aztán ugyanazt a semmit nyomja tovább milliókért.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
barka
Jugador del Barça

2019.11.09. 11:12:20

Szerintem is remek cikk, látni, hogy nem az ns-n írta. :P
Csupán egyet nem értek ha ezt innen látjuk akkor gondolom a culek is tisztában vannak a dolgokkal, de miért nem változtatnak rajta?
A gondok ismertek miért kell megvárni míg a csapat kiesik a Bl-ből vagy beleszalad egy nagyobb zakóba az egyik nevesebb spanyol csapattól?
Samper
Director del Fútbol

2019.11.09. 10:07:25

csababarca írta:https://index.hu/sport/futball/2019/11/ ... ansu_fati/

Egyedül a DeJongost rész árnyalnám, de bőven van benne igazság, főleg az ajnározással kapcsolatban. Ajaxban 10szer jobb volt, ebben a rendszerben ő is csak fuldoklik.
Van rendszer?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2019.11.09. 01:16:31

https://index.hu/sport/futball/2019/11/ ... ansu_fati/" target="_blank

Tomix354
Entrenador del Barça

2019.11.08. 23:06:34

Valverde: "Critics while leader in UCL & Liga? I understand it or I don't. It is what it is. I have nothing more to say. If the game had been better, ran in the 2nd half, but you have to accept things as they are. We lost one & tied. Before, it was a high because we won."

Tökéletesen jellemzi ezt az embert. Vezetjük a ligát meg a csoportot tehát el van fogadva a vereség, de nem képes a számok mögé nézni. Arról nem beszél, hogy (szerencséjére) a riválisaink egymást múlják alul. Normális esetben legalább 6 ponttal lennénk lemaradva. Arról sem beszél, hogy mióta itt van egyre szarabb a játékunk.

Hivatalos youtube csatornára felraktak egy összefoglalót a bl meccsről. Érdemes megnézni a kommenteket.
MatyiG
Adminisztrátor

2019.11.08. 20:36:59

Tehát az baj, hogy egy jatekos kijön az utánpótlásról, és annál a klubnál marad? Klub hűség? Messi is probléma? Pont, hogy ez lenne a normális, nem az, amit Ibra csinált.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2019.11.08. 20:30:45

MatyiG írta:
Ezek közül ki a kiemelkedő? Busi, aki teljesen belassult fejben 30 felett? Arthur, aki novemberre elkészült az erejével? Tavaly sem bírta erővel a szerda-szombat ritmust, kipukkadt, de az idén már novemberre elfogyott. Alená, akinek emlékezetes mozzanata nem volt ebben a mezben?
S. Roberto játékát már nem is említem. Pont olyan szürke semmi, mint a csapat, ide most teljesen passzol.
És melyik csapatnak kiemelkedőbb a középpályája, amely alkalmasabb lenne erre a játékra?

Amúgy nem értek egyet, hogy Busi fejben belassult volna, inkább csak elkényelmesedett, meg kell tanulni hasznosan használni. De pl. jövőre ő is inkább olyan szerepet töltene be nálam, mint Xavi az utolsó évében.
Arthur nem tudom, hogy elfáradt-e, de képességekben ő is kiemelkedő.
Alenának voltak jó meccsei, több lehetőséget érdemelne, ő is hasznos csere lehetne, ahogy S. Roberto is, nyilván nem kezdőként számítanék rájuk.

Nem hiszem, hogy mondjuk a City középpályája sokkal erősebb lenne a miénknél, mégis tudnak focizni és támadást építeni. Pep tudja, hogy kell őket használni.
Szerintem nem egészséges, hogy vannak a keretben, olyan játékosok Piquére és Busquetsre godnolok, akik már tíz éve a csapat tagjai. Nyilván máshol is előfordul az ilyen, de azért a focista karrier nem erről szól, hogy egy helyen játszik élete végéig... kell az új légkör
Ronal.10
Entrenador del Barça

2019.11.08. 12:18:36

Jöjjön egy új edző plusz Ney aztán jöhet egy 2015-ös tavasz! :)
Új edzőhöz lehet elég lesz még 2 ilyen egymás utáni meccs bármikor még idén... vagy majd Clasico bukta.
Vagy most gálázni fogunk Celta ellen szombaton? :oops: Régen ez egyértelmű volt...

December elején fogják átadni az Aranylabdát, nem tudom Messit mint csk-t feldobja e ha megkapja... vagy mi a fene fogja ezeket a srácokat feltüzelni ?
MatyiG
Adminisztrátor

2019.11.08. 11:35:47

Ezek közül ki a kiemelkedő? Busi, aki teljesen belassult fejben 30 felett? Arthur, aki novemberre elkészült az erejével? Tavaly sem bírta erővel a szerda-szombat ritmust, kipukkadt, de az idén már novemberre elfogyott. Alená, akinek emlékezetes mozzanata nem volt ebben a mezben?
S. Roberto játékát már nem is említem. Pont olyan szürke semmi, mint a csapat, ide most teljesen passzol.
És melyik csapatnak kiemelkedőbb a középpályája, amely alkalmasabb lenne erre a játékra?

Amúgy nem értek egyet, hogy Busi fejben belassult volna, inkább csak elkényelmesedett, meg kell tanulni hasznosan használni. De pl. jövőre ő is inkább olyan szerepet töltene be nálam, mint Xavi az utolsó évében.
Arthur nem tudom, hogy elfáradt-e, de képességekben ő is kiemelkedő.
Alenának voltak jó meccsei, több lehetőséget érdemelne, ő is hasznos csere lehetne, ahogy S. Roberto is, nyilván nem kezdőként számítanék rájuk.

Nem hiszem, hogy mondjuk a City középpályája sokkal erősebb lenne a miénknél, mégis tudnak focizni és támadást építeni. Pep tudja, hogy kell őket használni.
Varatrix
Director del Fútbol

2019.11.08. 10:10:05

Barca_10 írta:Ferrarikat kapott és úgy vezeti őket mintha Fiatok lennének. Ezt anno Ibra mondta Pepről, csak ebben az esetbeg igazság is van benne.
offtopic, de csak magára értette nem a csapatra. "Vett EGY ferrarit, és úgy vezette mint egy fiatot." Aminek akkor is volt igazságtartalma, mert Ibrát nem illik szélsőként játszatni....

Ettől függetlenül persze értem a hasonlatod, bár Ernesto esetében én inkább úgy képzelem, hogy a vezetőségnek van egy Forma1-es autója, és pilóta helyett egy szuper intelligens majmot ültettek a kormány mögé.
hady írta:https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2 ... uj-edzoje/

Valaki ismeri, jó lenne?
Látatlanban "ctrl c + ctrl v" a Tata Martino topic azon részére, ami a kinevezése után, de az első meccsek előtt kerültek megfogalmazásra. Biztos van aki bizakodna, és van aki nem értené, hogy honnan túrtuk ki. Illetve elméletek arról, hogy argentin, ezért biztos Messi kérése.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Alcantara
Director del Fútbol

2019.11.08. 05:56:04

MatyiG írta:Nem értek egyet, hogy el kell felejteni a Barça-stílust.
Amíg olyan középpályásaink vannak, mint Busquets, Arthur, FdJ, Alená, Puig, S. Roberto, addig Cruyff fociját kell játszani. Csak ugye ahhoz kellene egy olyan edző is, aki érti a pozíciós játékot.
Én is egyetértek azzal, hogy el kellene engedni ezt a stílust, mert nem alkalmas már a keret erre.
Szerintem EV-t az idén lapátra fogják tenni, ebben biztos vagyok. Egy dolog, hogy megerősítették, ez csak diplomáciai bla-bla. Hozzák ezt a Gallardot tűzoltásnak.
Az öltözőben kell itt legfőképpen rendet tenni, EV nem alkalmas erre.
Ennél minden jobb, még az is, ha te ülsz le a kispadra Matyi.
Válasz küldése