Léfe írta:Mindenkinek az extra Barca jár a fejében és azt akarja látni. De olyan nincs és azt hiszem nem is lesz. Sok példa van a visszaesésekre ilyen-olyan okokból. Pl. MU, Inter, Milán,Benfica stb.
Akkor is Barcás voltam amikor 6 helyen végeztünk a bajnokságban, pedig jó nevü játékosaink voltak. Gyengusok voltuk, lassuak, pontatlanok,és a küzdőszellem nulla. Edzőkérdés? Nem vagyok biztos, hogy csere esetén csak ugy feltámadnánk. Ki tudja pl. mi van az öltözőben, mert ez a keret nem annyira gyenge.
ezzel nagyjából egyetértek. azért csak nagyjából mert ott folytatnám, hogy .....de nem is annyira erős!
a cseheket azzal a felhanggal dicséri mindenki, hogy egy kis csapat akit agyon kellene egy nagy barcának verni.... nos a pályán szinte minden egyéni paraméterben min. azonos tudású és képességű játékosokat láttam. sőt! a mieink 10 m-en túli passzokban , a szélső-játékban, és kondícióban szemmel(is) láthatóan gyengébbek voltak.
különösen fájó nekem néhány mára már evidens változás, vagy téveszme.
Messi: a klasszisa csak nyomokban látható, keveset (még kevesebbet) vállal és a hatékonysága is megkopott...(így múlt időben!)
Dembélé: egy hatalmas baklövés volt a megvásárlása, a futógyorsaságán kívül szinte mindenben gyenge, messze a klasszis jelzőtől.
Griezmann: soha nem láttam egy ilyen (jó!)képességű játékost ilyen rossz felfogásban játszani! mintha szigorúan meg lenne neki tiltva a kapu támadása, a gólra törés, a hatékony játék!!
tegnap az első 25 percben minden neki fellőtt labdát visszapasszolt!! erre nehéz szavakat találni
Rakitic: talán ebben az egyben érthető Valverde értékítélete, a srác egyszerűen gyenge lett, elszürkült, a nyári átigazolási balhék miatt mentálisan is a mélyponton van hogy miért kell ilyen embereket be cserélni?! nos ez mehet a Valverde topikba...
lehetne még Busiról és a kis Fati-ról is írni de sok értelme nincs ezek szemmel láthatóan kétségbe esett próbálkozásoknak tekinthetők.
ettől függetlenül én végig izgultam és bosszankodtam a meccset, majd kilenctől láthattam szép focit is (izgalom nélkül.)