Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez nagyon sok--- ha belegondolsz, hogy a Real sztárjai keresnek 6 milliótAsys írta:5 millió euró + prémiumok!Atesz írta:Saviolával az a gond, hogy rohadt sok a fizuja
5 millió euró + prémiumok!Atesz írta:Saviolával az a gond, hogy rohadt sok a fizuja
grecki írta:Pl amit Giuly csinál a jobb szélen, annyit tudna Javier barátunk is. Pláne mivel Ludo szerintem a világon a legrosszabb befejező, aki egy nagycsapatban játszik, kb 5 gólhelyzet kell neki, hogy egyet belőjön...
Amikor idekerült Overmars volt a világ legjobb szélsője, csak hát tényleg nagyon sérülékeny volt szegénykém, pedig az egyik kedvencem voltCharlie írta:Saviolát még dollárért vettük![]()
Overmars egy isten szélső volt, megérte volna ha nem rendelkezett volna "Motta sérülékenységgel".Ezért is fejezte be pályafutását nagyon hamar.
C.
Nekem sem!Atesz írta:Ezen az oldalon nekem nem jön be semmi
Csak megjegyzem AC Milán - FC Barcelona! Ki is rugta a mérkőzés egyelen gólját?grecki írta:Pl amit Giuly csinál a jobb szélen, annyit tudna Javier barátunk is. Pláne mivel Ludo szerintem a világon a legrosszabb befejező, aki egy nagycsapatban játszik, kb 5 gólhelyzet kell neki, hogy egyet belőjön...
Ebben igazad van, de azt át lehet számítani eurora sztem...de lehet, hogy tévedekCharlie írta:Saviolát még dollárért vettük![]()
Overmars egy isten szélső volt, megérte volna ha nem rendelkezett volna "Motta sérülékenységgl".Ezért is fejezte be pályafutását nagyon hamar.
C.
Gaspart egy idióta voltAsys írta:grecki írta:Mitú...Bár szerintem nem ezt érdemelte volna. Amikor megvettük, egy rakás pénzt fizettünk érte (35.900.000 euro asszem nevezhető sok pénznek), ráadásul iszonyat tehetséges. Még mindig csak 24 éves, úgyhogy nem értem miért ne lehetett volna megtartani pl Gudjohnsen helyett...Na de mind1.[/quoteAtesz írta:
pfff, hát arra én is kiváncsi lennék
Nagyon ütődöttek voltak ezek a Gasparték mert ennyi pénzt költeni egy befutott klaszisra sem szoktak nem ,hogy egy még kipróbálatlan tehetségre! Persze ezzel nem a Nyúl képességeit akarom megkérdőjelezni csak felesleges volt megvenni!
Mitú...Bár szerintem nem ezt érdemelte volna. Amikor megvettük, egy rakás pénzt fizettünk érte (35.900.000 euro asszem nevezhető sok pénznek), ráadásul iszonyat tehetséges. Még mindig csak 24 éves, úgyhogy nem értem miért ne lehetett volna megtartani pl Gudjohnsen helyett...Na de mind1.[/quotegrecki írta:Atesz írta:Asys írta:Nincs valakinek valami infoja ,hogy a Nyúl hova kerül és mennyiért?
Ilyen sok pénzért vettük???grecki írta:Mitú...Bár szerintem nem ezt érdemelte volna. Amikor megvettük, egy rakás pénzt fizettünk érte (35.900.000 euro asszem nevezhető sok pénznek), ráadásul iszonyat tehetséges. Még mindig csak 24 éves, úgyhogy nem értem miért ne lehetett volna megtartani pl Gudjohnsen helyett...Na de mind1.Atesz írta:Asys írta:Nincs valakinek valami infoja ,hogy a Nyúl hova kerül és mennyiért?
Juj Master-kém naon igazad vanMr. Master írta:Ha Vieira és Thuram is egyszerre lesz a pályán, meg kell hagyni, kevesen a az ellenfél támadólábai jóval kevésbé lesznek biztonságosak, mint edmilsonnal és oleguerrel. De hát istenemNe csak a védőik féljenek Messiéktől
![]()
Mitú...Bár szerintem nem ezt érdemelte volna. Amikor megvettük, egy rakás pénzt fizettünk érte (35.900.000 euro asszem nevezhető sok pénznek), ráadásul iszonyat tehetséges. Még mindig csak 24 éves, úgyhogy nem értem miért ne lehetett volna megtartani pl Gudjohnsen helyett...Na de mind1.Atesz írta:Asys írta:Nincs valakinek valami infoja ,hogy a Nyúl hova kerül és mennyiért?
Csak azért kérdem mert ezt az ügyet kifogja intézni ha szerdán lemond a vezetőség?Atesz írta:Asys írta:Nincs valakinek valami infoja ,hogy a Nyúl hova kerül és mennyiért?