Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha nem akarod megérteni a mondandót, az a Te bajod. Nem azzal van baj, hogy eladja a labdát, hanem, hogy azért, mert nem koncentrál.csababarca írta:
nagy szerencsénk, hogy más még egy labdát sem adott el a meccsen.
de biztos ő a fék a csapatban, nem csapatszintű probléma van. ha őt kivennék, akkor tömnénk mindenkit mint a libákat a hetekben.
jah, hogy elvétve játszik, és akkor is ugyanez a nézhetetlen játék van, az nem gond.
Ez most komoly, hogy ezen a meccsen is Ot vesszuk elo? Messin kivul az egyetlen ember akinel felnezek a tvre a laptoprol....Mikor lattal ilyen paszt a Sergio B Vidal kettostol amilyet most O adott Semedonak? Igen tudjuk a hibait es ne menjunk bele, hogy megerte e a 140et vagy sem...de legalabb tortenik valami, ha nala van a labda..meg ha 5bol 2szer el is vesziti....Sanama írta:Dembelet mikor akarjak mar elfelejteni vegleg? 18perc alatt ha 5 eladott labdaja nem volt, akkor egy sem. Ebbol 3 tipikus technikai/koncentracios baki.
nagy szerencsénk, hogy más még egy labdát sem adott el a meccsen.MatyiG írta:Egyetértek, szokásos labdakezelesi hibák, eladott labdák megvannak.Sanama írta:Dembelet mikor akarjak mar elfelejteni vegleg? 18perc alatt ha 5 eladott labdaja nem volt, akkor egy sem. Ebbol 3 tipikus technikai/koncentracios baki.
Egyetértek, szokásos labdakezelesi hibák, eladott labdák megvannak.Sanama írta:Dembelet mikor akarjak mar elfelejteni vegleg? 18perc alatt ha 5 eladott labdaja nem volt, akkor egy sem. Ebbol 3 tipikus technikai/koncentracios baki.
Az egy dolog hogy az EV-féle Barca elérte azt nálam hogy már egy Bl meccs se hozzon lázba, ez az én személyes problémám, de az hogy a csapaton is ezt látni, hogy egy otthoni BL meccsen hasonlót éreznek, na az már nagy baj.Tunyacsap73 írta:Hát eddig sok jót nem nézek ki a meccsből...eddig legalábbis.. sajnos...
Borzalmasan helyezkednek, mellé baromi lassúak.csdewl írta:
A Pique-Lenglet párost már nagyon unom.
http://buffstreamz.com/play/soccer-14" target="_blankshevy írta:valaki tud adni olyan streamhez linket, hogy ne kelljen letölteni semmit?

Én maximálisan egyetértek veled haver!zola8787 írta:Azért ha ez nektek normális, akkor szomorú vagyok. Attól, hogy profi focisták, mindenhol ismerik őket, a női nem legalább felét egy szóra megtudnák dönteni, igenis gáz, hogy ennyire trehányak. Nem hiszek el, hogy nincs egy kuka abban a nyomorult öltözőben és annyira nehéz lenne a saját szemetèt beletenni.
Értem én, hogy aranypöcsű gyerekek, óvni kell őket mindentől, de két Twitter poszt között csak nem esne le az aranygyűrűjük az ujjukrol.
Tudom amatőr foci nem egyenlő ezzel, de ha mi egyszer is így hagytuk volna ott az öltözőt, az edző és az elnök egyesèvel zavart volna vissza minket egy seggberúgás kíséretével.
Ezért imádom Japánt, ott nevelés van, tudják mi az illem.
Elnézést ha valakinek a lelkébe tapostam, csak nagyon nehezen viselem ha az emberek büdös parasztok :/