csababarca írta:hajnesz írta:
Nekem mindig is az egyik kedvencem volt, meg mindig védtem,de maximálisan megértem Rakitic mellőzését. Egyszerűen el kellett volna mennie a nyáron. Jött egy labdazsonglőr, aki jobb nála, Busquets ugye sajnos-hálistennek(mindenki döntse el) mozdíthatatlan, részben a nemzetisége, részben a játéka miatt, részben a csapaton belüli hierarchia miatt, a harmadik posztra meg nem egy Rakitic típusú játékos kell a csapatba. Én ezt érzem nálunk jelenleg a legnagyobb bajnak, a játékosok nem értik meg mikor jött el az az idő, mikor le kéne lépni kínába(japánba) pénzt keresni.
lehet nem Rakiticre értetted ezt az utolsó mondatot, de azért nehogy már egy 31 játékost elővegyünk, mert nem akar levezetni menni Ázsiába. Pláne, hogy ha az utóbbi éveket nézzük, messze a legstabilabb kp-nk volt.
nem azt várnám el, hogy stabil kezdő legyen, de méltatlan amit vele csinálnak, nekem ez a véleményem.
Engem meg az érdekelne hogy akkor szerinted pontosan hogyan kellene kezelni

?
3 posztra van nála 3 jobb kezdőjátékos, azt a szerepet amit neki kellene eljátszania azt Vidal jobban hozza, akkor mégis PONTOSAN hogyan kellene kezelni? És tegyük azért azt is hozzá hogy davi már azért kóklerezi mert Puig nem játszik eleget. Természetesen Alena saját nevelés szóval neki is jóval többet kellene játszania. Akkor pontosan hogyan kellene kezelni azt a Rakiticet, akinek nyáron világosan megmondták hogy menjen el mert nem fog játszani?
De PONTOSAN érdekelne, nem az hogy ne így, mert napi szinten szidod az embert és szó szerint van sapka nincs sapkát tolsz te is, szóval akkor már érdekelne hogy szerinted pontosan hogyan is kellene kezelni ezt a helyzetet.
davi10 írta:
Majd ha Lajos helyett Griezmann kezd, Busi padozik és a Fati-Perez kettősből még legalább az egyik kezd.
És neadjisten még Puig is játszik. Esetleg Wague...
Persze játszon a fél U21, de közben nyerjünk szép játékkal, mert ha számokat nézünk akkor Messi és De Jong piaci értéke nagyobb mint az ellenfél kezdője, szal a matek szerint nyerni kéne.
Perez, aki képes volt meccseket Denis Suarez szinten jó mozdulat nélkül lehozni, persze ő kezdjen folyamat. Vagy az a Fati aki 16 (!!!!!!!) éves, igen ő játsszon komoly első osztályú meccseket, totál eredménykényszerben hisz az mindig jól sül el. Sőt szerintem a bl-ben is elkéne kezdeni nyomatni hátha összetörik a gyerek és megy Bojan után.
2 kezdő jobbhátvédünk van akik versenyeznek a wingback posztért, ami a mai foci egyik legfontosabb posztja, de játszassuk a B-s játékost is nyilván, mert bár Semedonak szüksége van minden perce, hátha végre használható lesz bármiféle támadójátékra, de játsszon azért kicsit Wague is.
Kp-n meg totál telítettek vagyunk, az Arthur-Busi-Fdj hármasnak minél jobban össze kell szoknia, és ebből a 3asból 2 fiatal szóval kell is nekik a perc, meg bírják is. Mellettük Puginak mikor és hol és ki ellen kellene játszania?