Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen. De akkor mi az, hogy egy poszton három sztárunk lenne????Kenny írta:Edmilson és Motta nem sztár.Viera az.
Gauchomester írta:SOK SOK SOK SOK SOK SOK SOK SOK SOK
Minek kell Vieira??? Eddig olyan jól, eszesen igazoltunk, erre most itt van ez a francia gyerek.... Miért? Teljesen felesleges. Elegen vagyunk, az öltöző ajtaja ZÁRVA!!!!!! Egy posztra 3 sztár kicsit sok, sőt, nagyon SOK!
Na te legalább egyet értesz velemZsolti07 írta:Ha nem is a legjobb, de nagyon jó! Szerintem ő még kell, mert Edmilson és Motta az utóbbi időben nagyon sérülékenyekZsolti írta:Hát sztem Vieira a legjobb azon a Poszton jelenleg..alap,hogy elhoznám..Mottát szeretem meg minden,de soha se lesz olyan jó,mint Vieira..ez tény.
Edmilson is jó,nagyon is,de Vieira jobb nálla.
Mindenképpen kell..amíg lehet erősíteni,addig erősítsük a csapatot,ott ahol tudjuk nehéz lesz a következő szezon,nagyon magasak az elvárások..kell Vieira!
Véleményem szerint Diarra érkezni fog, ha jól tudom ő ott játszik. Vagy az Abidal?R.M.C.F írta:A középpályát kellene erősíteni én úgy gondolom.Rengetegszer jöttek át rajtunk és nagy volt a nyomás a védelmen.Kellene még egy védekezni tudó kpályás.
Zsolti írta:hát ő szerintem a madridról beszélt és nem a Barcáról kedves Atesz!
Zsolti írta:Hát sztem Vieira a legjobb azon a Poszton jelenleg..alap,hogy elhoznám..Mottát szeretem meg minden,de soha se lesz olyan jó,mint Vieira..ez tény.
Edmilson is jó,nagyon is,de Vieira jobb nálla.
Mindenképpen kell..amíg lehet erősíteni,addig erősítsük a csapatot,ott ahol tudjuk nehéz lesz a következő szezon,nagyon magasak az elvárások..kell Vieira!
Pont ennek megoldására jöhetne VieiraR.M.C.F írta:A középpályát kellene erősíteni én úgy gondolom.Rengetegszer jöttek át rajtunk és nagy volt a nyomás a védelmen.Kellene még egy védekezni tudó kpályás.
R.M.C.F írta:Üdv! Én madrid szurkolo vagyok.Szerintem jól jártatok az új igazolásokkal.Ez a két poszt volt amin lehetett javítani.Eddig is nagyon erős volt a keret de így még jobban az lesz.
Arra a 3-4 évre kell megvenni őtGame90 írta:Viera még jól tolná 3-4 évig aztán kész. Mottát tartsuk meg, mert nem kéne kib@szni vele, hogy a másodosztályba küldjük őt.Egy kicsit sérülékeny, de remélem jövőre teljes értékű lesz.