andreas írta:Ez egy nagy semmi, hogy most nyertünk, az nem nekünk köszönhető..
Ernő bácsi megint menekült, marad minden a régiben.. GRATULA!
Az egyetlen pozitívum: Stegen, szenzációs!
Most nagyon nem értek egyet..
A második félidő tényleg hasonlított már a játékhoz, amennyire ezen a tördelő, ütközős, csípős, harapós játékon felül lehet kerekedni, azt megtettük. Minden "kiscsapat" ezt teszi otthon ellenünk és ez sosem lesz a mi szempontunkból tetszetős. És, amikor a bíró is partner ebben, kicsit tán oda is fúj, akkor vért kell izzadnunk a három pontért. Tegnap a közzéppályánk nagyon tetszett, Arthur zseniális volt, de sajnos rájöttek erre, próbálták kizökkenteni mentálisan, majdnem sikerült is. Nagyon erős az emberünk, stabil lábakon áll, ellökdösni nem lehet és van, hogy be is tud indulni tempóelőnyt szerezve. Remélem néha kap pihenőt, mert odateszi magát védekezésben is. Mellette De Jong szintén melózik eleget, nagyon jónak érzem a középpályánkat! Elöl pedig jelenleg azzal főzünk, amink van, Lajos oltári tré a gólja ellenére, nekem Perez hozza azt, amit tud. Nagyon jó bal lába van, agilis, egyelőre ez sem kevés..
A tegnapi meccs egy korrekt munka volt abszolút! Itt egyébként egyik fórumtárs írta, hogy tíz éve ilyen szenvedés megy idegenben, ezzel teljesen egyetértek, nem is várok gálát soha, mégha egyszer-kétszer becsúszik is.
Ja és Grizi! Szürke mezőnyben, néha-néha odaér a kapu elé, de azt a munkát, amit belerak nem sokan csinálnák utána! Én megemelem a kalapomat előtte! Amikor Messi és Lajos is pályán van az sokszor két ember mínusz védekezésben, mert Lajos labda felé mozdulásait egy óvodás is kiismeri..
Nálunk azért működött a letámadás, mert mindenki odatette magát, ha egy ember elcsúszik, már borulhat az egész, ha kettő, akkor pláne..
Szóval, ha Messi visszatér, nem tudom hol lesz Grizi helye, de az biztos, összjátékban nem kell félni, hogy elakad rajta a labda és brutál melót belerak a játékba! Három gólnál jár, lehet ekézni, de, ha 20 körül termel idén, egy rossz szavunk nem lehet majd.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano