Chino írta:,Mire felépülnek remélem Griezmannt kivágja Ernő a kezdőből, mert egyszerűen vicc amit csinál. A vak is látja, hogy a 16 éves Fati is fényévekkel többet csinál és veszélyesebb.
azt írtam, csak Valverde tudja mit játszat(na) Griezmannal....van egy sejtésem, hogy őt Messi tehermentesítésére szánnák. csak hogy világos legyen : nem helyette ! Griezman nem Messi -senki sem az nem is lesz.
azzal nem értek egyet, hogy vicc amit csinál....azt csinálja amit eddig játszott, ami belé van rögződve és amihez egyelőre nincsenek meg azok a társak akikkel ez jól működne.
Griezmann igenis jól lát a pályán, kiválóan bánik a labdával, kellően gyors, hasznos a mezőnyben és sokat segít a labdaszerzésben elől-hátul.
én is mást vártam!! elsősorban gólokat és hatásos támadó focit de ezt valóban nem kaptam meg.
csak még annyit, hogy a Fati gyerek "fényéves" magasztalásával még várnék....egyrészt mellé tenném a Pérez gyereket is mert az ő teljesítményét masszívabbnak érzem még akkor is ha Fati látványosabb..(és nem mellékesen nagyon is "csípem"), remélem mindketten a közeli!! jövő emberei.