Petr írta:Ezt honnan szedi mindenki? Legalabb egy eve volt hir, azota csak cafolt morzsak jottek szembe.
Én is felszabom magam ezen, de megpróbálom nem észrevenni már az ilyen hozzászólásokat. Ez olyan, mint hogy Busi még mindig oszkárdíjas színész, mert 19 évesen fetrengett egyet az inter ellen. Nem érdekes, hogy 7-8-9 éve kinőtte ezeket, attól még ő a színész és kész. Dembélé meg az agyatlan néger, aki késik (és egyedül ő késik, senki más!) edzésről és csak a PS4-et nyomja, meg a kólát issza. Bezzeg az nem volt itt téma, hogy Todiboval egy héttel előbb jelentkeztek edzésre a nyáron.
Egyébként egészen elképesztő, ami itt szokott folyni ebben a topikban. Én őszintén nem emlékszem, hogy valaha lett volna még egy játékos a csapatban, aki ennyire megosztó lett volna, és ennyi fikaáradatot kapott volna a szurkerektől többnyire vélt vagy feltételezett dolgokért. A legkisebb pletyka is úgy fel van itt róla nagyítva sokszor, hogy az valami döbbenet.
Én még mindig bízom benne. Remélem, most már elkerülik a sérülések, és játszik is eleget, és remélem, élni is tud a lehetőséggel. Valverde mellett nem lesz egyszerű...