Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Silvanus írta:Igazából én csak maga a tény miatt vagyok ideges, hogy ha van még hátra majdnem öt hét az igazolási időszakból, akkor miért kavarnak be ezek a pondrók, hogy ha nekünk adott esetben kellene mégis valaki!?... Ez minden csak nem a Barca érdeke...
Itt van ez a Vieira ügy lehet, hogy épp a szűkös idő miatt nem jöhet majd össze ez az üzlet, de rosszabb esetben le is sérülhet komolyan 1-2 játékos a felkészülési időszakban, és akkor mi van?!... NE LEGYEN ÍGY, de akkor is, ez így gáz...
Silvanus írta:Hát az biztos, hogy Vieira nagy játékos, és örülnék/örülnénk neki, de hova-hova-hova? Ha jön, akkor biztos, hogy Mottának mennie kell, és még így is felmerül a kérdés, hogy Vieira vagy Edmilson a kezdő?!... Bármelyik is padozik, kár lenne érte! Hát nem tudom, valóban nehéz dolog, de szerintem ez még az észszerűség határain belül van, szóval nem tartom annyira hülye ötletnek, nem úgy mint Trezegue esetleges leigazolását. Na az aztán hülyeség lenne a javából!
Minden esetre elég érdekesek a hírek, kissé ellentmondásosak a nyilatkozatok, de majd csak elválik szerdáig a dolog.
Egyébként ez valami elképesztő, hogy szerdáig igazolhatunk, aztán vezetőség hiányában már nem igen... Barcás pártoló tagok, olyanok, akik állítólag a csapatért akarnak tenni többet mint Laporta (pfff, nevetséges!), szóval pont ezek csesznek ki most rendesen Rijkaarddal, illetve Txikivel... felháborító!!!
Egyébként vagy így - vagy úgy, de egy biztos: az elmúlt 10 év (ha nem jóval több) legerősebb, legfélelmetesebb, legcsodálatosabb focit játszó, és persze nem utolsó sorban a legeredményesebb kerete a 2006-2007-es Barcáé!!!
Asys írta:Ez tetszik nekem !sub_bass írta:Az új kezdő lehetne:
Valdes----Zambrotta--Puyol--Marquez--Gio----Deco--Vieira--Xavi----
Messi--Ronaldinho----Eto'o
Kispad: Rijkaard, Neeskens![]()
Cserék:Jorquera, Belletti, Thuram, Edmilson, Iniesta, v. Bommel, Giuly, Gudjohnsen
Ez tetszik nekem !sub_bass írta:Az új kezdő lehetne:
Valdes----Zambrotta--Puyol--Marquez--Gio----Deco--Vieira--Xavi----
Messi--Ronaldinho----Eto'o
Kispad: Rijkaard, Neeskens![]()
Cserék:Jorquera, Belletti, Thuram, Edmilson, Iniesta, v. Bommel, Giuly, Gudjohnsen
Én is nagyon bírom őt, jó bal lába vanAsys írta:Hát én sajnálnám Mottát ha elkéne mennie de tény ha jön Viera a keretünk nagyon erős lessz csak egy csapat lenne vetélytársunk a chelszki!
Hát ezt mondom én isfcjoc írta:főleg ha ő VieiraAtesz írta:..Asys írta: Nehéz ügy remélem a vezetőség okosan dönt mindenben!
Egy játékos 30 évesen még bőven belefér..
főleg ha ő VieiraAtesz írta:..Asys írta:Nehéz ügy remélem a vezetőség okosan dönt mindenben!Kralo írta:Nagyon nem örülök ennek a Vieira hírnek. Egy tökéletes csapaton ennyit nem kell változtatni. Arra a posztra jelenleg minimum 3 játékosunk van: Edmilson Motta és Marquez. Minek ide egy 4.? Nem hinném, hogy jót tenne a csapategységnek. Semmi, de semmi szükség nincs már senkire. Nem akarom, hogy olyan embereknek kelljen elmenni, akik a nehéz időkben is küzdöttek a csapatért (pl. Motta), és most hogy csúcson vagyunk el kell hogy menjenek. Ráadásul ez a Vieira is már 30 éves, Mottában sokkal több van még...
Egy játékos 30 évesen még bőven belefér..
Okos döntés, ha idehozzák.Asys írta:Nehéz ügy remélem a vezetőség okosan dönt mindenben!Kralo írta:Nagyon nem örülök ennek a Vieira hírnek. Egy tökéletes csapaton ennyit nem kell változtatni. Arra a posztra jelenleg minimum 3 játékosunk van: Edmilson Motta és Marquez. Minek ide egy 4.? Nem hinném, hogy jót tenne a csapategységnek. Semmi, de semmi szükség nincs már senkire. Nem akarom, hogy olyan embereknek kelljen elmenni, akik a nehéz időkben is küzdöttek a csapatért (pl. Motta), és most hogy csúcson vagyunk el kell hogy menjenek. Ráadásul ez a Vieira is már 30 éves, Mottában sokkal több van még...
Nehéz ügy remélem a vezetőség okosan dönt mindenben!Kralo írta:Nagyon nem örülök ennek a Vieira hírnek. Egy tökéletes csapaton ennyit nem kell változtatni. Arra a posztra jelenleg minimum 3 játékosunk van: Edmilson Motta és Marquez. Minek ide egy 4.? Nem hinném, hogy jót tenne a csapategységnek. Semmi, de semmi szükség nincs már senkire. Nem akarom, hogy olyan embereknek kelljen elmenni, akik a nehéz időkben is küzdöttek a csapatért (pl. Motta), és most hogy csúcson vagyunk el kell hogy menjenek. Ráadásul ez a Vieira is már 30 éves, Mottában sokkal több van még...
Igen a Chelseavel tényleg számolni kell, hogy idén még erősebbek lettek mint tavaly, ráadásul Ashley Cole is valószínüleg m,ost már oda fog menni.Vito írta:Motta-ra sajnos távlatokban nem lehet számolni. ez van.
Viera-t minden épeszű edző szívesen látná a csapatában, mert a legjobb vkp-ról van szó.
attól pedig nem kell félni, hogy kis-Juve leszünk, mert az edzőnk a régi marad az érkező játékosok pedig a csapatszerkezetet nem változtaják meg.
egyébként Laporta-ék azért is mennek rá ezekre a zsugásokra, mert tényleg aprópénzért világklasszisokat lehet venni, emelett tartani kell a lépést a Chelsea-vel is (nemgyengén erősödtek).
ha még Viera idejön, akkor a keret alapján képesnek tartom ezt a csapatot, hogy minden idők legsikeresebb Barcelona-ja legyen
Buffon nem fog idejönniMr. Master írta:Ha Vieira jönne, Motta kb annyit játszana, mint Ezquerro tavaly. És akkor lenne két psztunk, ahova három emberünk van. Egye fene. Nagy baj ez? Csak Victorka ne akarja, h maga mellé kapja Buffont![]()
A végén még a bajokságban egy Juvelona fog szerepelni gárántvöröskék mezben, zebracsíkos gatyában és egyik sportszár barvás a másik meg juvés lenne. Szépen néznénk ki, mondhatom![]()
Sajnos ebben igazad van.Saviola007 írta:Szerintem is jól jönné a világ egyik legjobbja. rádásul nálunk a középpályások évről vére hullanak mint a legyek.
Charlie írta:Vieira a világ legjobb védekezőközéppályása!Szívesen látnám, de akkor meg kell vállnunk 1-2 játékosunktól.
Motta...Bírom nagyon, mert látni rajta hogy remek játékos lehetne, de ezek a sérülések.Nem azzal van a bajom hogy megsérül, hanem azzal hogy hányszor egy idényben, egyszer a térde,egyszer a lábujja.Sok-sok hónapra mindig.
...