csababarca írta:Nero. írta:
Én be se kapcsoltam. Pedig az első perctől az utolsóig vegigneztem a Bayern elleni 0-7et, sorfalat a Bernabeuba, stb.
Játékban ilyen mélyen sosem voltunk. Sosem. És csak megyünk lejjebb.
A bm elleni 0-7es párharcnál legalább voltak helyzeteink.
5 meccs, 2-1-2 mérleg, 9 kapott gól.
Ez a barca mérlege.
EV nem tudom mivel zsarolja a vezetőséget, de hogy valamivel az tuti.
Ott legalább volt edzőnk, mégha kórházban is volt épp...De legalább rekord pontszámmal lettünk bajnokok.
EV-vel pedig tavaly rekord kevés pontszámmal lettünk bajnokok, mert a többi rivális is botrány gyenge volt.A különbség az hogy mi továbbra sem fejlődtünk, míg az Atleti például igen.
Továbbra is az a legnagyobb baj, hogy 0.1% esély van arra, hogy a játékosok megtáltosodnak, mint anno pl Lucho esetén. Köze nincs a csapatnak ahhoz, hogy hirtelen a motivációtól és a friss átszellemüléstől duzzadjanak, és úgy menjenek ki a pályára.
Már pedig akárhogy nézzük, EZ volt Luchoval. Nem véletlen állt össze az MSN, és az a középpálya-védelem mögötte.Ha valaki ezután benyögi hogy Guardiola-Luchonak könnyű volt, az lássa Valverde példáját, aki akkor sem tudná kihozni a maximumot a keretből, és a BL-ből, ha a fél City+PSG+Real+Liverpoolt megvennénk, és nem maradna ellenfél. De már a bajnokságban sem.
Ha jött volna Neymar, nemhogy beilleszti, és megtalálja mindenki helyét, inkább mégnagyobb káosz lenne. Mint amikor egy óvodás kezébe adnánk a csoport vezetését, az óvónő helyett.