Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Oda szóltam az öregnek..soadroli írta:Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Arthur, Frenkie; ANSU FATI, Griezmann, Carles Pérez
Úgy látszik Valverde-nek még nem sikerült belátnia, hogy Busi és De Jong egyszerre nem működik a pályán, szívesebben láttam volna Rakitic-et vagy akár még Robit is a kezdőben.soadroli írta:Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Arthur, Frenkie; ANSU FATI, Griezmann, Carles Pérez

Ìgy vagy úgy ,de kötelező győzni hazai pàlyàn. Több pontot nem szabad hullajtani az elejèn , főleg nem otthon. Remèljük a hètközi edzővàltàs Valenciàban okozott nèmi káoszt ès ez mindenkeppen mellettunk szól.mess2009 írta:sok jóra nem számítok. elől egy meccshiányos Suarez akinek szinte mindkét társ új tehát a góllövés az szűk keresztmetszet.
középen van lehetőség ez akár a mérleg nyelve is lehet, hátul pedig kapnak majd egy gyors és hatékony támadó triót úgyhogy elegük lesz az biztos. ez már nem idénykezdet itt azt kapjuk, hogy mit ér mostanság a csapat (Messi nélkül.)
Rojadirecta, ncore.aynas írta:hol tudom úgy visszanézni a meccset, hogy nem tudom az eredményt?
https://www.fullmatchesandshows.com" target="_blank on pl. már nem működik rendesen a viszanézés
crixus írta:En holnap egyebkent 4-4-2-t jatszatnek a csapattal. Suarez, Griezmann elöl, mögöttük a
Roberto Arthur,Rakitic,Alba közeppalya es a vedelem: Semedo,Pique,Lengelet,Firpo.
Nyilvan eselytelen a taktikai valtoztatas, de szerintem nagy hiba lenne holnap, Messi hianyaban Griezmannt kirakni a balosra csak mert Suarez visszatert. Ezen pedig mulhatnak pontok is.
Már honlapunk is van, erre szentesített információkkal...18Barca99 írta:Sziasztok! Ha téves topic, akkor elnézést.
Aki nagyjából képben van a hazai meccsekre Penyán keresztüli jegyigénylésekkel, attól kérnék segítséget.
Hazai Clasicóra mennék ki másodmagammal októberben, és én csak ezért regisztrálnék tagságot (hiszen 2019. év végéig szól a tagság), de az meg gondolom csak utána derül ki, hogy van-e még egyáltalán jegy. Valaki tudja, hogy ezek mikor szoktak elfogyni?
előbb bukik meg Barto, minthogy EV menjen, sose lesz kirúgva, max ha lemond akkor azt elfogadják. (hülye lenne lemondani)Barca+ írta: Még pár ilyen és Valverde talán repül!