2019.08.20. 16:03:38
Valverde és a mostani vezetés elképesztő károkat és rombolást végez.
Ne legyen igazam, de hosszú ideig tart majd kiheverni és felépíteni újra valamit, ami vonzó, egyedi, nézőknek, játékosoknak, fiataloknak egyaránt. Értem, hogy megváltozott a foci, de ők a jelek szerint marhára nem értenek egy milliárdos klub vezetéséhez.
Leépítik a 100+-os játékosokat, kizsigerelik a csapat gerincét, és esélyt sem adnak a fiataloknak.
Itt van egy rakás 30 pluszos óriási fizetéssel, nem kellenek sehova.
Igazolunk csilliárdért játékosokat, akiknek helye sincs a rendszerben, de 5 évre taccsra vágjuk a fizu keretet.
Szerintem Euro százmilókban mérhető az általuk okozott kár, hozzá nem értés.
Hozunk U21-es hátvédet 30 millióért, miközben a sajátunk U19es válogatott, és mehet amerre lát.
Vagy Puig, aki évek óta talán a legtehetségesebb, menjen vissza NB3-ba. Mintha Iniesta egyből alapember lett volna.
És közben a nézhetetlen foci.
Nem értem miért támadjátok azt, aki nem akarja nézni ezt a pusztítást és siralmas játékot, hiszen mindenki jót akar, de asszisztálni és magunkat kínoztatni nem mindenáron akarjuk.
A Reálnak is évek kellenek majd, és nagyon nincsenek rendben, spanyolban ez az egy szerencsénk, de hogy nem 100 ponttal nyerünk bajnokságot, az tuti.
Szerintem Barto ki akarta még bekkelni ezt az évet Valverdével, és aztán választásra előhúzza Xavit, hogy mindenki megnyugodjon (mint Valdes, Kluivert vagy Puyol), de remélem ebben nem lesz partner az arany generáció, mert sokkal mélyebbek a problémák.
Közben olvasom, hogy a Juve nem biztos, hogy csak Miranda miatt jött, Suarez, Rakitic, Dembele neve is felmerült. Vihetik mindet..