Csak gratulálni tudok, hogy a világklasszisként érkező Coutinho mehet a levesbe és helyette egy középszer Sergi Roberto (aki volt kb 5ször válogatott , valszeg nem hiába) játszhat a középpályán. Egyszerűen nem lehet őket egy lapon említeni, de ugye a brazil nem tud védekezni

kiadtunk érte 140 millát, de az ő erényeire ne építsünk, mert, hogy Messié a karmesteri pálca, ő meg szépen álljon be kiskatonának védekezni. Érdekes a brazil válogatottban Neymar azt játsza, mint Messi és ennek ellenére Tite kifejezetten épített Coutinho erényeire is és úgy alakította ki a taktikát és megférnek egymás mellett.
Semmi értelme arról beszélni, hogy kit kellene hozni , amíg itt van az edző. A Barca elköltött félmilliárd eurot 2-3 év alatt és nagyszerű játékosokat hozott és ennek ellenére továbbra is minden csak Messin múlik támadásban. Én Dembelen is érzem Valverde hatását. Amikor idejött és épp nem volt sérült akkor bátor volt meg merte húzni a cseleket, ami miatt baromi sokat hibázott is , de legalább benne volt a váratlan. Mostmár egy darab 1-1et nem próbál meg.
Az meg már csak hab a tortán, hogy Griez jött a balszélre, ahol rosszabb lesz Coutinhonal is mert még lőni sem fog tudni. Megkapja ralép hátrapassz. Ennyi lesz balszélen Griezmann. Ugyanúgy, ahogy Coutinhonál Griezmannál sem a képességekkel lenne a baj, hanem hogy nem fognak az erényeire építeni. Megvették, mert klasszis. Aztán majd egy év múlva mindenki ekézni fogja Griezmannt is , hogy rossz, ugyanúgy, mint Coutinhonál, pedig csak semennyire nem építenek rájuk. Messi van és mindent rá kell építeni és a többi klasszis meg játszon alá és ennyi.
Amikor megtudtam, hogy marad Valverde úgy voltam vele, hogy még adok 5 meccset és ha javul a játék nézem. Aztán láttam előző héten a Pep féle Cityt és ezt....
Iszonyat dühítő, mert ebben a keretben iszonyat sok van és nagyon szép focit tudna játszani szerintem.