Ezzel nagyon egyet tudok érteni.
recrea írta:Hogy ti milyen érzékenyek vagytok
Megy az ítélkezés, nyilván mindenki képben van, h mi volt a távozása hátterében. Foci legyen végre, ki a túrót érdekel, h milyen/melyik játékosokkal.
Mi csak a Barca szemszögéből ismerjük a történetet, erősen kétlem, hogy ez a feddhetetlen vezetőség ártatlan volt az ügyben és gyakorlatilag Neymaron csattant az egész. Mondjuk azt se ő maga nyilatkozta, hogy 200 % hogy marad. Én legalább 50-50 %-ban tartom hibásnak mindkét felet azok után amiket meghúztak azóta odafönt. Nem mosdatni akarom, de mindenki köpködi ahogy tudja, a valóságról pedig fogalmunk sincs.
Griezmann gesztusáról viszont nem nagyon kell ismerni a hátteret, megsincs olyan szinten osztva.
recrea írta:Mennyit vesztett a 3-4 évvel ezelőtti focitudásából? Hisz az csak úgy el szokott veszni...a párizsi metrón.
Melyik nyilatkozatában sírt, h vissza akar jönni? Lemaradtam, linkeljétek légyszi.
Tehát itt többre tartotta magát, mint a csapatot? Akkor én néztem be, h amikor játszott, akkor hajtott, mint a barom és kb a legjobban akart nyerni a pályán. Mondjuk én fotelfocista vagyok, megmondták itt nemrég, másoknak meg több ezer nagypályás meccs van a lábában a fórumon.
A mentalitásával pedig szerintem pont hogy semmi gond nem lenne. Éppen azért akar idejönni, mert sikerekre vágyik, motivált. Simán megtehetné, hogy ellubickol Párizsban dupla fizetésért, az eszetlen reklámbevételeiből, de inkább a foci érdekli. Nem hiszem, hogy bármilyen motivációs gondja lenne, a csapattársakkal meg főleg nem lenne összetűzés.
Ennek ellenére én sem szeretném hogy jöjjön, ha már ítt van Griezmann. Így is klasszisok, sztárok vannak létszám fölött, viszont sportszakmai szempontból egyértelmű hogy jobb választás lett volna, a távozása körülményeivel együtt is. Hacsak Valverde nem lesz hirtelen zseni és olyan taktikát dolgoz ki, amiben mindenki lubickolhat. Bár erre kb. annyi esélyt látok, mint hogy Puyol elmenjen a Realba másodedzőnek.
Emellett én speciel amit a francia csinált gusztustalanabbnak tartom, de ez már személyes vélemény.