palesz77 írta:
Valami amugy nagyon felrement nala, mert ennel jobb kapus o. Mondjuk nalam Valdes azert meg mindig nagyobb alakja a klubnak, persze tudom, ez nepszerutlen velemeny. Voltak hulyesegei, de a Pep era alatt nem sok hibaja remleik, egyedul a De la Penanak adott komoly kis golpassza, cserebe annyi ziccert fogott, ami mar-mar emberfeletti volt. 2006-ban is kifogta Henry szemet a dontoben. Kicsit alul van o ertekelve szerintem, de ez itt nagyon off mar.
Bocs de erre muszáj reagálnom.
VV nagyobb ikonja a klubnak nyilván mint Bravo, és amúgy személy szerint bírtam is, főleg mikor fiatalabb volt,és butított ziccereknél. Az megmaradt nála, 1v1ben az egyik legjobb volt.
De kijövetelei magas vagy lapos labdákra is hagytak kívánni valót maguk után...lásd Ramires gólja tavasszal, azt sose tudom megbocsájtani neki, kijött a rokonok elé, semmi nem indokolta,hogy kifusson félig a kapuból, a brazil nem egy nagy technikás játékos, de ott még egy Gyepes is átemelte volna, annyira béna volt.
https://www.youtube.com/watch?v=x3x_VxF1Za8" target="_blank
van jó néhány baki a Pep-érából is, real elleniek pl, vagy kiejtett beadás, stb...és ezek csak azok amikból gólt is kapott.
Tudom off, és amúgy bírtam Valdest, de engem az indokolatlan fizetésemelési hercehurcái miatt vesztett el...2010-11 körül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."