Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Erre a szintre süllyedés már meg sem lepne.Ettől a vezetéstől minden kitelik simán.mess2009 írta:nekem már az is megfordult a fejemben, hogy mivel a PSG-Barca kapcsolat gyak. nem létezik, közbe iktatnak egy másik klubot és majd onnan veszik vissza!? (Neymart)
Persze, a megye kettőbe sem fér már el...Forcabarca73 írta:Coutinho megtartásán mit nem lehet érteni? Tök egyszerű a képlet. Nem kell senkinek! Ennyi!
Persze, utána mindenki értékelje magában, hogy Bartomeut, vagy a címert akarja leköpni. Mutyizzunk csak tovább.mess2009 írta:nekem már az is megfordult a fejemben, hogy mivel a PSG-Barca kapcsolat gyak. nem létezik, közbe iktatnak egy másik klubot és majd onnan veszik vissza!? (Neymart)
Pl.: s..be rúgniTud valaki olyan csapatról, amelyik az említetteknek megadná az itteni fizetésüket, a Barcanak meg elfogadható kivásárlási árat fizetne? Ha nincs ilyen, akkor mi lenne a teendő?
Cou-PSG, Malcomnál meg legalább 10 csapat szóba jöhet. Most direkt nem említettem Dembit, szerintem a Bayern tudna normális ajánlatot küldeni érte, lehet fog is mivel Sane egyre esélytelenebb.Samper írta:Tud valaki olyan csapatról, amelyik az említetteknek megadná az itteni fizetésüket, a Barcanak meg elfogadható kivásárlási árat fizetne? Ha nincs ilyen, akkor mi lenne a teendő?Chino írta:
Coutinho megtartását nem is igazán értem, Malcomét még annyira sem. A Griezmann-Messi-Suarez kirobbanthatatlan trió mellett mennyi játékpercet kaphat, főleg, hogy itt van még Dembélé is. Így Malcom még a padra sem lesz elég, 2 kb.250-300 milliós, min. 35 millió bérigényű játékos. A 2 brazilból pedig még elég jó pénzt is lehetne csinálni, legalábbis Griezmann ára biztos kijönne.
Nem tudom, hogy Valverdenek van-e valami titkos terve Cou-val, esetleg a kp-n számol vele, de hogy koncepció nincs jelenleg a csapatnál az biztos.
Tud valaki olyan csapatról, amelyik az említetteknek megadná az itteni fizetésüket, a Barcanak meg elfogadható kivásárlási árat fizetne? Ha nincs ilyen, akkor mi lenne a teendő?Chino írta:
Coutinho megtartását nem is igazán értem, Malcomét még annyira sem. A Griezmann-Messi-Suarez kirobbanthatatlan trió mellett mennyi játékpercet kaphat, főleg, hogy itt van még Dembélé is. Így Malcom még a padra sem lesz elég, 2 kb.250-300 milliós, min. 35 millió bérigényű játékos. A 2 brazilból pedig még elég jó pénzt is lehetne csinálni, legalábbis Griezmann ára biztos kijönne.
Nem tudom, hogy Valverdenek van-e valami titkos terve Cou-val, esetleg a kp-n számol vele, de hogy koncepció nincs jelenleg a csapatnál az biztos.
Coutinho megtartását nem is igazán értem, Malcomét még annyira sem. A Griezmann-Messi-Suarez kirobbanthatatlan trió mellett mennyi játékpercet kaphat, főleg, hogy itt van még Dembélé is. Így Malcom még a padra sem lesz elég, 2 kb.250-300 milliós, min. 35 millió bérigényű játékos. A 2 brazilból pedig még elég jó pénzt is lehetne csinálni, legalábbis Griezmann ára biztos kijönne.nagyatyesz írta:Jordi Cardoner, az FC Barcelona első alelnöke nyilatkozta:"Neymar-ügy? Ahogy Josep Maria Bartomeu mondta, a Neymar-ügy nem létezik. Az igazság az, hogy szóba került az egymás közti beszélgetéseink során, és azt is tudjuk, hogy nem érzi jól magát a PSG-ben. Azonban ez már nem a mi gondunk." (Blaugrana.hu - Culé Zóna)
Közben Abidal is hasonlót mondott, miszerint 6 támadó játékos kell a Barcának előre, akik jelenleg meg is vannak, ezzel egyidejűleg kijelentette, hogy sem Dembi, sem Cou nem eladó.
Mindezek ellenére én nehezen hiszek nekik, de alapvetően inkább a PSG-nek lesz kellemetlen, ha rajta marad egy motiválatlan, hisztiző Neymar, szóval a végén lehet eladják/elcserélik majd. Viszont az idő előre haladtával fogynak majd a potenciálisan vevő klubok, és rosszabb tárgyalási pozícióba kerülnek. Én továbbra is csak játékos cserében gondolkodnék...Coutinhot adnám, meg max mellék valakit középről vagy Malcomot és ennyi.
Ööö, nem.mess2009 írta:na ugye.....teljesen mindegy... ha van rajta, ha nincs...davi10 írta:,Teljesen mindegy, hogy nem mondott klubnevet, így is nevetséges. ,
Ha már szólásokkal dobálózunk, szerintem a "Ha hallgatott volna bölcs maradt volna" jobban ideillik, mint a sapkás.ha
Teljesen mindegy, hogy nem mondott klubnevet, így is nevetséges. ,davi10 írta:,
ez a tipikus "ha van rajta sapka az a baj, ha nincs az"...azt mondta, hogy tudja hová igazol! tudhatta? gőzöm sincs, de azt mondta! azt viszont nem mondta, hogy ide igazol! a "körítésben " sem mondta.
csak a tárgyilagosság kedvéért.
Teljesen mindegy, hogy nem mondott klubnevet, így is nevetséges. Azt hiszem már télen elkezdte ezt hangoztatni, de 1 hónapja még alkudoztunk Raiola-val. Nyilvánvaló, hogy nem tudta.mess2009 írta:már elnézést....dinnyesz írta:A De Ligt-es cikkről jutott eszembe , Bartonak az a mondata, hogy "Tudom hova igazol"+ a körítés amiből nekem az jött le, hogy ide fog csak még nem mondhat semmit ezügyben. Megint nagyon tudta Barto"Neymar 200% hogy marad" stb.. Hogy van még ennek az embernek bármiféle tekintélye ?
ez a tipikus "ha van rajta sapka az a baj, ha nincs az"...azt mondta, hogy tudja hová igazol! tudhatta? gőzöm sincs, de azt mondta! azt viszont nem mondta, hogy ide igazol! a "körítésben " sem mondta.
csak a tárgyilagosság kedvéért.
már elnézést....dinnyesz írta:A De Ligt-es cikkről jutott eszembe , Bartonak az a mondata, hogy "Tudom hova igazol"+ a körítés amiből nekem az jött le, hogy ide fog csak még nem mondhat semmit ezügyben. Megint nagyon tudta Barto"Neymar 200% hogy marad" stb.. Hogy van még ennek az embernek bármiféle tekintélye ?
Elvtársak se de Ligt se Umtiti?
zola8787 írta:Miért ne lenne jobbhátvéd? Évek óta ott tolja, bevált neki, sokkal jobb a teljesítménye, mint Semedo-nak, nek az ő hibája, hogy univerzális játékos. Bale-t sem mondja mindenki védőnek.
Nem jól látod Semedo teljesítményét, valami más miatt nem szimpatizálhatsz vele..zola8787 írta:Miért ne lenne jobbhátvéd? Évek óta ott tolja, bevált neki, sokkal jobb a teljesítménye, mint Semedo-nak, nek az ő hibája, hogy univerzális játékos. Bale-t sem mondja mindenki védőnek.