Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az övé is csak egy vélemény, nem értem ezt hogy mennyire nem hiányzott.andreas írta:Korrupciót emlegetni azért mert egy [auto_cenzúra] csapatom van vagy miért?
Mi volt itt a fene nagy korrupció?
Az ARGENTIN válogatott örülhet hogy egyáltalán kiült kis pisti meg sáranéni megnézni ezt a borzalmat amit focinak neveznek arrafelé:)
Nem a korrupció a megfelelő szó!!!(vagy nem ezzel a szóval kellene dobálózni)
Mario Kempes és társai, na Ők fociztak, érdekes módon nem az úgynevezett korrupció volt akkoriban a lényeges téma!
Tessék ez az ami senkinek nem hiányzott:)
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ek-2710353

a korrupció egy bűnügy. ha ott eredményt akarsz azt bizonyítani kell. ami ki fog derülni: az hogy Messit eltiltják. ezért problémás ez a szöveg amit megeresztett! ha azt mondja balf...a bíró, netán csalt, az még talán elment volna ....johdepp írta:Baromira OFF.
Ne haragudj, Andreas, de mi a fenéről beszélsz?
Mert szerinted a foci teljesen tiszta sportág? Ami nem a dollár/euró milliárdok körül forog? Ahol Blatter a kétes ügyeivel majd' két évtizedig lehetett elnök? Ahol Katar rendezhet VB-t? Ahol Platini maga nyilatkozta, hogy buherálták az 1998-as VB sorsolását? Vagy ne menjünk messzebbre, elég megnézni Neymart, meg hogy hogyan érkezett Barcelonába, meg hogy meddig volt eltiltva a csapat az átigazolási piacról miatta, meg meddig volt elzárva a drága korábbi elnökünk.
Az összes sport közül a foci a legkorruptabb szemétdomb, mivel ebben van toronymagasan a legtöbb lóvé.
És hogy mennyire gyönyörű játék, arról inkább ne beszéljünk, de szerintem az utóbbi tíz évben olyan változásokon ment át, hogy manapság számomra szó szerint nézhetetlen sz*rkupac az egész. Fetrengések, színészkedések, "csakvédekezünk, majdleszvalami", itt a VAR, de b*sszuk használni rendesen. Undorító, ahova tart ez a sportág, lassan egy dögunalmas, 200 km-es bringás szakasz is sokkal érdekesebb, mint ez a trágya, amit focinak hívnak.
Én örülök, hogy felszólalt Messi. Talán valamit elindított. Talán... Talán az Ő hangjának van/lesz súlya. Majd kiderül.
"andreas írta:Petr írta:
Ha igazságtalanság történt, meg van a maga hely és ideje amikor ki kell nyitni a szád de, ez soha nem lehet a futballpálya, és szerencsére nem ti írjátok a szabályokat!
Én is láttam végig a pályafutását, sokan láttuk de, pont ezért nem szabad ezt tennie!Ronaldinho&Barca írta:Végig láttam a pályafutását Leonak, egyszer sem bírózott vagy kritizálta a rendszert, szóval ha most ennyire felkelt, annak van alapja. Más kérdés, hogy biztos eltiltják, de talán kinyitott pár szemet ami eddig csukva maradt.

Igen (kussoljon), ha már MESSI is ezt nyomja, a franc sem akar leülni a tv elé:)Petr írta:Szoval szerinted igaza van, de kussoljon az esetleges korrupciorol, mert nem megy az imidzshez?
Fura egy hozzaallas.
Messi szavait nem vitatva, e mérkőzés egészben nézve nem cáfolta a mondandóját. Most kellett egy kis színház is, a kiállítás és a büntető is igen véleményes ítélet volt.thalasz írta:Ha nézi vki rajtam kívül a döntőt, láthatta G. Jesus második sárga lapjánál, hogy "hatottak" Messi szavai.
Azért ez is érdekes kérdéseket vet fel: https://index.hu/sport/futball/2019/07/ ... videobiro/" target="_blankpalesz77 írta: Minek van videóbíró, ha nem szólnak rá a spori fülére ilyen szituknál, hogy legalább nézze vissza? Ne mondják már nekem, hogy ültek 7-en 900 monitor mögött a Brazil-Argentin meccsen, és egyik tizis esetnél se érezték, hogy ez gyanús. Vagy itt a pirosnál se merült fel senkiben, hogy uram bocsáss spori, nézd már vissza mire adtál pirosat..
pontosan! ehhez még csak összeesküvés elmélet sem kell.thalasz írta:Valószínűleg ezt a pirosat a brazil meccs utáni nyilatkozata miatt kapta...