andreas írta:
Az emberben felvetődik a kérdés: Ő a hibás?
Sosem fog kiderülni sajnos. Barto egy olyan edzőt favorizál aki szó nélkül azt csinálja amit mondanak neki. Ez az edző meg egy töketlen anyámasszony katonája (az autocenúra miatt voltam csak ilyen finom

).
Valverdének szerintem marha nagy szerepe van abban, hogy Dembélé 22 évesen nem tart sehol sem. Egy ilyen hozzáállású játékost egy tökös (maradjunk a témába Klopp, Guardiola, Conte) edző addig szivat ameddig vagy beáll a sorba, vagy ha alkalmatlannak bizonyul kínjába elmenekül.
Egy Coutinho esetében ha látja, hogy ennyire nem megy normálisan végigbeszéli vele mi a baj aztán kipróbálják a lehetséges megoldásokat, nem össze vissza bedobálja és mivel minden meccsen lefelé lóg ki ezért még csak jobban összezavarja meg elveszi a kedvét, lelkesedését önbizalmát, a végére kb. mindent ami miatt ide lett hozva.
Komolyan mondom tavaly abban a 115 és fél percben ha Malcolm nem többet letett mint Coutinho. De ott se mert kísérletezni, hogy akkor próbáljuk ki ezt a srácot. De tök jó mert így legalább egyikük se volt jó semmire.
De ez Valverde, egysíkú ötlettelen játék, kb ugyanarra a 12 emberre épülve. Igazából lényegtelen, hogy Coutinho hibája e a tavalyi év, vagy edzői hiba. Úgyis a brazilon verik el a port mert Barto védi Valverdét. Megjegyzem szerintem az öltözőnek is kényelmes, hogy ez a macskajancsi a főnök.
Ezért nincs értelme Neymarnak és Griezmannnak sem. Ha Coutinhot akinek azért van potenciálisan posztja nálunk, vagy Dembélét aki két lábas szélső nem tudta beépíteni, akkor miért tudná Griezmannt, akinek a posztja kb. ugyanaz mint Messié. (mindig Arda jut eszembe erről az igazolásról) Vagy Neymart akinél nagyobb hisztikirály a világon nincs. Ide látom, ott fogja hülyére venni ha visszakerül ahol akarja. Coutinho legalább egy kezelhető szimpatikus gyerek, de Neymar...