Subinho írta:Messi nagyon akart egy válogatott sikert, de ezt el kell most engednie szerintem. Volt olyan, amikor az Argentín csapat tele volt kiváló játékosokkal és esélyesek voltak a végső győzelemre is, mint pl. a 2 Copa döntő Chilével, illetve játszottak VB döntőt is. Az a csapat egyben volt, tele remek és neves játékossal érhettek volna el sikereket.
Mascherano, Samuel, Higuain, Tevez, Milito, vagy épp Agüero, Banega mind remek játékosok voltak, azok a játékosok azonban lassan kikoptak, Messi és Agüero maradt és most van egy újjáépülő csapat, tele - jelenleg - középszerű játékosokkal. Ha Messi és Agüero visszavonul a válogatottságtól, nem is tudom, ki lesz ott aki ismert (elismert) játékos. Úgy gondolom, az a vonat elment. A jelenlegi csapat biztosan nem lesz tényező a mostani labdarúgásban.
Ahhoz képest hogy papíron mennyire világverő volt ez a Brazil válogatott, nem volt sima, kis szerencsével Argentín továbbjutás is lehetett volna, ha kicsit szerencsésebbek, amit el sem tudtam volna előzetesen képzelni.
Talán jövőre még jobban összeállnak, és a hazai rendezés is lendít egyet a dolgon, és akkor összejöhet.
Az meg slussz poén lenne, ha megnyernék most a brazilok, mert akkor jövőre még ha motiváltabbak is lesznek, azért mégis csak más friss győztesként nekiindulni a Copának, plusz címvédőként az ellenfél is jobban fel van pörögve a csapat ellen.