Chino írta:Lehet takarózni az utóbbi évekkel és mi sem lehetünk boldogok de ott baromi nagy baj van. Még egyszer kiemelem vagy 10-12 meccset néztem, azokat se teljesen, de ilyen motiválatlan, sz...ok bele csapatot régen láttam. Ráadásul sok poszton van baj. EgyHazard, Pogba, Jovic pakk sem biztos, hogy 180 fokos fordulatot hozna.
Szerintem a motiválatlanságot könnyű összekeverni a tanácstalansággal. Mivel tudják, hogy senki nem tud gólt rúgni, fogalmuk sincs, mit csináljanak a pályán. Pláne, hogy Zidane szereti a beíveléseket nyomatni, és most ezekre nincs, aki érkezzen.
Ha Jovic beválik, az már megoldhatja ott a dolgokat, bár az elmúlt évek hatékonyságát, eredményességét nem fogják elérni, mert ahhoz a kirakósnak már több darabja hiányozni fog. Illetve Jovicnak is még be kell válnia (ha egyáltalán leigazolják), mert a Bernabeu 90000 nézője előtt, Ronaldo hatalmas cipőjében alkotni teljesen más nyomást helyez az emberre, mint a Benficában/Frankfurtban való vitézkedés.
Lényeg a lényeg, véget ért egy korszak ott is, és hamarosan itt is. Most már nézhetjük, ahogy a PL-csapatok menetelnek Európában.