Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ehhez annyit tennék még hozzá, h nem élete meccsét játszotta a Pool, hanem a szezonban először találkoztunk értelmes csapattal. Magyarul ilyen gyengék vagyunk, csak elhittük a szezon közben EV-nek meg a csapatnak, h milyen k. jók vagyunk.palesz77 írta:Mondjuk a mai gyenge produkció ellenére az idei szezon után ez azért így erős..Cestus írta:Ez a Pool is lejátszotta ellenünk élete meccsét, függetlenül attól, hogy megnyerik-e ezt a mait.
Mondjuk a mai gyenge produkció ellenére az idei szezon után ez azért így erős..Cestus írta:Ez a Pool is lejátszotta ellenünk élete meccsét, függetlenül attól, hogy megnyerik-e ezt a mait.
azt akartad mondani ugye, hogy a Barca eljátszotta élete lehetőségét...Cestus írta:Ez a Pool is lejátszotta ellenünk élete meccsét, függetlenül attól, hogy megnyerik-e ezt a mait.
Sajnos tévén nézi mindkét csapat, miután leadták az előnyt. Tényleg közös a filozófiánk, Cruyff büszke lenne.soadroli írta:várom már a döntőt, remélem megverjük az ajaxot és meg lesz a tripla!

Valamint mondania kellett. Szerintem, nagyon nem viselte meg a csapatot a vereség, amolyan ez van hangulat lehetett és van is. Nem mutatták, de nem volt az a nagy sírás a gyepen, ami ilyenkor jellemző.Stalkyard írta:Ezt a Pique nyilatkozatot olvasva... hat nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Kapnak egy gólt három gólos előnyben és osszeomlanak. Szánalmas. Ettől a generációtól ne is várjatok már BL győzelmet. Itt eltörött valami, valamikor, de végleg. Ettől függetlenül örömteli hogy ezek az igazi profik keresik kb a legtöbbet jelenleg az összes focista közül.
Miben merül ki? Valverde elmondta, hogy nem mond le, Barto meg, hogy nem rúgja ki. Ennyi hivatalos, ez nem válasz.szbsz írta:A klub válaszreakciója meg azért több mint a semmi, sajnos nagyon nem lehet ezen mit szépíteni,
Erről nem is beszélve...Sinya22 írta:A topic címe "Barca a Bajnokok ligájában". Ez sokat segít abban,hogy miről lesz szó a kommentekben.
Folyamatosan értékelem, ne aggódj. Új elnököt szeretnék!Én értékelem az erőfeszítéseiket, szerintem te is tégy ugyanígy. Pusz