fanbarca írta:Annyira remélem, hogy csak arról van szó, hogy nem akarják addig bejelenteni Valverde menesztését, amíg még nem sikerült megegyezni az új edzővel. De igazából sanszos, hogy marad.. semmi hír.

Ha marad, akkor nagyon régóta először, nem fogok megnézni egy szezont.
El nem tudtam volna képzelni hogy ez bekövetkezhet nálam, amióta az eszemet tudom, mindig úgy szerveztem az időmet, hogy a Barca meccsek jelentős részét láthassam, akár az egész napomat, hetemet emiatt átszerveztem, de így totál felesleges lesz.
Nézhetjük majd továbbra is ahogy 0 versenyhelyzet lesz, unott arcok lézengését, hogy olyan tagok kezdőek, akiknek már egy ideje kijárna egy kis padoztatás, a gyenge pragmatikus játékot, és az újabb BL égést is várhatjuk.
Szép előjelek.
Hányszor tudott a csapat úgy megújulni 2 szezon után, hogy az edző személye ugyanaz? Nem hiszem hogy sokszor, és ez még Guardiolával sem jelentene feltétlen sok előjelet, nemhogy még Valverdével
Remélem a nyáron ezesetben összefog az ellenzék, és megszorítják Bartoék tökeit egy bizalmatlansági kampánnyal.
Abban az emberben ha 5% Barca szurkolói vér lenne, nem kényelmesen ülne, hanem cselekedne ezerrel, hogy a lehető legjobb edzőt megtalálja.
Ha ez a nyáron mégis így lesz, és új edző lesz, akkor majd elnézést kérek, de attól félek hogy nem ez lesz a helyzet.