recrea írta:Ha szeretné Barcelonát és a klubot, akkor Rómában, de idén mindenképp felállt volna a BL égés után. Senkiházi...edző még nem érte el nálam, h ne nézzek meg 4 meccset egymás után, neki sikerült, köztük az egyébként rohadt gyenge kupadöntővel. Gyanítom, más is van ezzel így. Ugyanez azokra is vonatkozik, akik nálunk tarják őt.
Égeti a klubot, a várost, minket szurkolókat, aki őt megtartaná, az cseppet sem ért ehhez a sporthoz, de h nem Barcelona értékrendű szurkoló, az holt biztos, hanem álszent, divatdrukker, önfejű (mert megmondta, h milyen fantasztikusan játszunk és sorban nyerünk....nem, nem tettük, igen, többen elpofáztuk ősszel).
És minket húz le az ember, mert én fizetem őt, igen én, meg ti, aki megveszi a mezt, aki fizeti a szurkolói tagdíjat, aki oda kapcsolja a tv-t, aki megveszi a meccsjegyet és kimegy megnézni. Mert ha te meg én nem vagyunk, akkor nincs klub sem.
22 éves Barcás pályafutásom mélypontja.
Teljes mértékben egyetértek.
Ha marad, jövőre nagyon régóta először indul egy olyan szezon, amit nem fogok nézni.
Bajnokit minek? Meccsek 95%-án unalmas, gyenge játékkép..
BL-t minek? Hogy lássuk hogy az ideinél is még nagyobb égést produkáljunk Valverdével?
Ennél, hogy 3-0-ról sikerült kiesni egy BL elődöntő visszavágón(amire soha nem volt még példa!), mindezt úgy, hogy a másik ágon sokkal tapasztalatlanabb ellenfél várt, már tényleg csak az lenne nagyobb égés, ha a döntőben adnánk le 3 vagy 4 gólos vezetést.
Ha jövőre is nézném, garantáltan agyvérzést kapnék.
Szomorú, de idén is nem egy spanyol kiscsapat sokkal szebben játszott ellenünk(!!) is, ott a Betis, akik Barcásabb focit toltak ellenünk is, mint mi magunk, az mindent elmond erről.
Az egy dolog, ha kiscsapatok ellen szebben játszanak(bár az is intőjel magában), de hogy ellenünk, az mindent leír erről az egészről.
Azóta sem tudom elhinni hogy nem vagyunk a BL döntőben.
Ezzel a visszavágóval konkrétan meggyalázták a 2009-es csapat emlékét, a Barca történelmét, elvették a szurkolóktól a BL döntőt(Ezért szurkolt a Camp Nou annyira az odavágón?), nemcsak maguktól.
10 éve ilyenkor emberhátrányban, kőkeményen nyomtak a Chelsea ellen, és hittek a továbbjutásban, most meg nem képesek méltóan kiállni egy BL elődöntő visszavágón, gyalázat.
Nagyon remélem hogy nem csak kamuhír Valverde menesztése, lehet hogy az új edzővel befürdünk, de Valverdével nincs benne hogy jövőre BL-t nyerünk, és bajnokikon szépen játszunk, az is biztos.