Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Hajrá Valverde, hajrá Barca! Nevetséges, ezt az edzőt Spanyolországból kellene kizavarni, de támogassuk csak: fél ház rendszeresen a nézhetetlen [auto_cenzúra] futball, Sergi Robik, Busquetsek jövőre csatár sehol.. Talán ha veszitünk, kirúgják ezt a majmot!
A mai nyilatkozatból világos, hogy Barto eldöntötte: összeköti a saját elnöksége emlékét Valvedevel. Ezen mi változtatni nem tudunk. De így Messi utolsó periódusa is ebben a közegben fog végbemenni - valószínűleg az ő hozzájárulásával. Barca persze utánuk is lesz.
Nemár, hogy ezt így előre el tudjátok dönteni, hogy a csapat ellen fogtok szurkolni. Le lehet így ülni meccset nézni, de ugyanúgy eufóriát fogtok érezni, ha rúgunk egy gólt, és csalódottságot, ha kapunk. Szerintem sok-sok év berögződését nem lehet csakígy kitörölni egy csapásra az agyból.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Pep azt mondta: a gyozelem a legrosszabb ami tortenhet veled. Elrejti a hibakat es m8nden megy tovabb. Sosem volt aktualisabb ez a kijelentese. Ha nyerunk Valencia ellen akkor lehet takarozni az eredmennyel. Ezert nem szurkolok a csapatnek es a Valverde era tovabbelesenek. 30 eve eloszor.
Hát én nem szoktam a csapat ellen szurkolni de remélem ezúttal kikapnak,mert ha nem akkor megint rá lehet fogni hogy itt van 2 kupa akkor tuti jó volt a szezon Meg 1-2 játékosra szintén ráférne a dolog mert akkora arcuk van hogy nem igaz
Hosszu ido ota az elso “letfontossagu” meccs, ami semennyire sem hoz lazba.
Ha kikapnank talan elkuldik Valverdet, ha nyerunk akkor pedig egy ujabb futottak meg kupa a vitrinben. Elsovel jobban jarnank.
Dembelé szerintem még nem épül fel,Coutinho meg ugyan úgy vergődik és kihagyja a helyzeteit,semmivel nem vagyunk előrébb vele sem. A tegnapit látva nem vagyok benne biztos,hogy meg lesz a döntő,a Valencia hajtani fog,bennünk tegnap a hajtás szikrája sem volt,eldőlt bajnokság ide vagy oda. Mondjuk lehet Messi fogta vissza tegnap is a csapatot.
Mit lehet tudni a sérültekről? Coutinho, Dembelé? Valamelyik bevethető lesz a döntőben, mert bevallom őszintén Malcom vergődése, egy kissé aggodalommal tölt el. Tegnap is ,meg múlthéten is kihagyta a kihagyhatatlant, majd percekig hallani sem lehetett felőle....
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw