Egyrészt a dán meg a belga még nincsenek ott, másrészt egyáltalán nem lesz olcsó mulatság akkor sem, ha sikerül megszerezni őket. Pont amit írsz, hogy közel a szerzödés vége, mégis 100 vagy afölötti összeg lesz mindkettő. Miért? Azért, amit én írtam. Mert nekik most kell ember. Nem 1 év után "ingyen". És ezt ki is fogják használni az eladó klubok.pep71 írta:azért próbálnak olyan játékosokat igazolni akiknek már csak 1 vagy 2 év van hátra a szerződéséből pl. Hazard(100-ért) aki sokkal jobb játékos mint Dembélé vagy Coutinho...elvileg Eriksen-tis akarják, ő neki is jövőre jár le a szerződése, ha jól tudom.P.U.Y.O.L. írta:Jovic 100 milla? Ok....
A Real most kénytelen lesz szembesülni azzal, amit mi beszoptunk a Neymar üzlet miatt.
Mindenki le akarja majd rántani őket, mert tudják, hogy ott most van pénz és be is akarnak vásárolni. Az összes játékost 2-3szoros árral kínálják majd, akit megkeresnek.
Azért lehet normális összegért is igazolni, Kroos-t is 25-ért vették anno, de amúgy sem kell őket félteni, van ott pénz bőven, Zidane alatt alig igazoltak, mégis jöttek az eredmények, inkább a Barca kezdett galaktikus igazolásokba (Coutinho, Dembélé, most úgy néz ki Griezmann).
Kroos meg rossz példa. Én a mostani helyzetükre gondolok. Persze mi is tudtunk/tudunk jó vételeket összehozni, (hirtelen pl. Rakitic, Mascherano, Yaya Touré, Ter Stegen, Arthur?, Umtiti csak a közelmúltból pár név) csak éppen amikor tele a zseb, viszont gyorsan kéne ember, akkor mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jó pozícióból indulsz. Erre gondoltam az összehasonlításnál.