Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azt bírálsz akit akarsz. De ha nem megy normális hangnemben a fórumozás, ne lepődj meg ha kitesznek.Atalanta írta:Azt hiszem illene bocsánatot kérnie a moderátornak, itt a forumon, csak mert birálni merészeltem ezeket a falábúakat, a középszintű edzővel...

Nem hinném, hogy Tim csak ezért bannolt...Atalanta írta:Valverde ennyit tud kihozni a csapatból (ami magában is nagyon lassú köszönhetően a bebetonozott, málészájú Busquetssel és a ki tudja miért játszó, szürke, gyáva SAergi Robertoval) ezt irom egy éve, erre a kedves moderátor kizárt.... Na meg hogy Arthur az uj Xavi, no ez a legjobb....A Getafe ellen ugyanez volt, csak ezek a bohóc csapatok nem büntetik meg Valverdét sajnos.Azt hiszem illene bocsánatot kérnie a moderátornak, itt a forumon, csak mert birálni merészeltem ezeket a falábúakat, a középszintű edzővel...
Mi belementünk volna, de az ellenfél csak az adokba akart.BarcafanTomee írta:De azért durva, hogy idén még így is meg kellett volna nyerni...Ha bele mentek volna egy adok-kapokba, akkor most döntőznénk.
De Messi miatt estünk ki most is ugye...BarcafanTomee írta:Gólszerzők a 16/17es szezon óta:
Messi - 29
Öngól - 7
Suárez - 5
Neymar, Arda, Piqué, Dembélé - 4
Coutinho - 3
Rakitic - 2
Sajnos nincs miről beszélni.
De azért durva, hogy idén még így is meg kellett volna nyerni...Ha bele mentek volna egy adok-kapokba, akkor most döntőznénk.
Léfe írta:Tejesen rossz ötlet kiragadni egy jelenetet, mint Alba-Messi passzát, vagy éppen mást. Alba Messi inditásával egyedül ment a kapura -kimaradt. Sokan mondják, akkor gól és továbbmegyünk a döntőbe. Szerintem hatalmasan hibás szemlélet. Mert 4-1 mellett tovább megyünk, akkor minden oké. Éppen olyan silány teljesitmény lett volna a csapattól, és itt a gond. Hogy megettek minket.
Olyan gyengék voltunk, mintha előző éjjel egy bányában dolgozott volna a csapat.
Nem eszek kenyeret, de neked egészségedre.messimegigerte írta:
a másik akit szeretnék köszönteni az george r.r. csabasz_ar, te ne idegeskedjél a trónok harcán meg a barca ba_száson, mert ha ezer ft-ot is a fizetésedből gyógyszerre kell költsél akkor miből veszel kenyeret csöveském?
Ki ez a nyomorék, akitől elvették a nyalókát az oviban?messimegigerte írta:látom, hogy vannak új regisztrált férgek
Cestus írta:Igazából tök egyetértek azzal, amiket írsz, viszont én itt megkülönböztetném a bajnokságokat és a kupasorozatokat. Előbbiben a jól összerakott, magas szinten focizni tudó, fegyelmezett csapatok nyernek, akik minden meccsnek azonos jelentőséget tulajdonítanak.Gaillard írta:Az elmúlt évtized alatt gyökeresen megváltozott a labdarúgás.
Egyfajta őrültség jellemzi már a játékot, azaz az erő, a gyorsaság, a tempó, a határozottság minden fifkás dolgot, precizitást, technikát ellensúlyoz.
A kupákban meg azok szerepelnek jobban, amiket írsz, azok a csapatok, akik felszívják a csíkot meccs előtt, kimennek habzó szájjal, és utána berúgják az ellenfél kapusát labdával együtt négyszer a hálóba. De szerintem ennek is ára van, mert a bajnoksághoz meg nem annyira ez kell, éveken keresztül, a szürke hétköznapokban nem lehet folyamatosan extázisban pályára lépni, hogy garantált legyen a siker, oda inkább a kiegyensúlyozottság, tudás, fegyelem kell.
Ez szerintem a legfontosabb kérdés, hogy mi most BL-t akarunk nyerni, vagy továbbra is uralni Spanyolországot, BL-címek nélkül, mert szerintem teljesen más irányba kellene menni a két esetben. Pusztán focitudással szerintem nem fog már jönni a BL, mert annyival már tudásban sem vagyunk előrébb a többi csapathoz képest, mind mondjuk Pep idejében.