Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tegyük azért hozzá hogy több csapatnál is volt edző, mint Valverde aki ugye háromszor lett bajnok az Olimpiakos edzőjeként, és nyert egy görög kupát, illetve a Bilbaoval egy spanyol szuperkupát.Léfe írta: Koeman többször megégett, mint E.V.
Ha tényleg így gondolja a vezetőség, akkor őszintén remélem, hogy Messi most azonnal szedi a cuccait, és eligazol, mert így csak az utolsó éveit vesztegetik el.Cestus írta:Pár hsz-szel lejjebb írtam, hogy szerintem is marad. Itt Bartomeu szemszögéből kell nézni a dolgokat. Adott egy edző, akiLa Pulga írta:Na a sajtotajekoztatoja szerint jol van es erzi magaban az erot, hogy jovore is folytassa. Bartomeu pedig szemelyesen tamogatja ebben:D
1. nem szól bele semmibe a klubbal kapcsolatban,
2. jóban van az öltöző hangadóival,
3. fixen hozza a bajnokságot, és a kupát,
4. tökéletes bűnbak.
Itt főleg a 4. pont szerintem a lényeg. Minden szurkoló EV fejét akarta tavaly is a Róma, idén is az Anfield után, Bartoékról abszolút megfeledkezett mindenki, nem úgy mint 2017-ben, amikor a Neymar-sztori után őket akarták elzavarni. Most itt van EV, akire lehet ujjal mutogatni. Ezek miatt szerintem Bartomeunak abszolút jó ez a mostani helyzet.
Pár hsz-szel lejjebb írtam, hogy szerintem is marad. Itt Bartomeu szemszögéből kell nézni a dolgokat. Adott egy edző, akiLa Pulga írta:Na a sajtotajekoztatoja szerint jol van es erzi magaban az erot, hogy jovore is folytassa. Bartomeu pedig szemelyesen tamogatja ebben:D
Nincs oka menni! Kikapott egy meccsen, igaz csúnyán, főleg hogy tavaly is így, de emiatt nem fog menni. Főleg, ha nem is az ő hibája, lehet nincs is teljesen rábízva a csapat összeállítása, csak ezt nem verik nagydobra. De mindenesettre fura, hogy egy jó formában lévő Malcom szinte nem is játszik... tavaly egy sérült Pique játssza végig a tavaszt és így tovább. Nem, olyan kutyaütő ez a pasas. Mint itt sokan gondoljátok.hau30 írta:Valszeg beadta a lemondását. Ezt már a meccs utáni nyilatkozatkor tudta.Hajlandóság biztos meg van a vezetőség részéről, hogy elfogadják,viszont több opció is van a jelöltre. Velük való egyeztetés sem pár nap alatt van meg. Ha rögtön kihírdették volna, hogy elfogadják a lemondást, úgy hogy nincs meg a jelölt, akkor rossz alkupozícióba kerültünk volna most az egyeztetéskor. Menni fog! Relax!ikajli írta:Azért fura, hogy semmi hivatalos nyilatkozat, vagy ilyesmi nincs, hogy akkor változik-e valami, vagy minden megy a régiben. Azért nem mondhatjuk, hogy nem történt itt semmi, lehet tovább haladni. Vagy csak én maradtam le valamiről?
Valszeg beadta a lemondását. Ezt már a meccs utáni nyilatkozatkor tudta.Hajlandóság biztos meg van a vezetőség részéről, hogy elfogadják,viszont több opció is van a jelöltre. Velük való egyeztetés sem pár nap alatt van meg. Ha rögtön kihírdették volna, hogy elfogadják a lemondást, úgy hogy nincs meg a jelölt, akkor rossz alkupozícióba kerültünk volna most az egyeztetéskor. Menni fog! Relax!ikajli írta:Azért fura, hogy semmi hivatalos nyilatkozat, vagy ilyesmi nincs, hogy akkor változik-e valami, vagy minden megy a régiben. Azért nem mondhatjuk, hogy nem történt itt semmi, lehet tovább haladni. Vagy csak én maradtam le valamiről?
A Király-kupa döntőig hivatalos közlésre ne is várjon senki.ikajli írta:Azért fura, hogy semmi hivatalos nyilatkozat, vagy ilyesmi nincs, hogy akkor változik-e valami, vagy minden megy a régiben. Azért nem mondhatjuk, hogy nem történt itt semmi, lehet tovább haladni. Vagy csak én maradtam le valamiről?
Nekem az az érzésem, hogy maradni fog végül.ikajli írta:Azért fura, hogy semmi hivatalos nyilatkozat, vagy ilyesmi nincs, hogy akkor változik-e valami, vagy minden megy a régiben. Azért nem mondhatjuk, hogy nem történt itt semmi, lehet tovább haladni. Vagy csak én maradtam le valamiről?
Engem nem érdekel hogy búcsúzik csak húzzon a rákba.Kovbal88 írta: Számít, meg hoz pár milliót a konyhára és különben is, ami jár az jár. Valverde legalább szépen búcsúzna. Azt mondta vállalja a felelőséget.
https://www.sport.es/es/noticias/televi ... ca-7446289" target="_blankMatyiG írta:Igen, ezeket a nevenincs FB-oldalakat forrásként feltüntetni erős... Köszi.
Igaz, viszont a válogatott kiváló játékot nyújt az irányítása alatt. És a fiatalokat is jól kezeli.Subinho írta: Koeman a Valenciánál már megégett, Ten Hag-nak jobban őrülnék.
Koeman a Valenciánál már megégett, Ten Hag-nak jobban őrülnék.Nervo írta:Ezek a nap hírei.
Summary of today's FC Barcelona reports:
• Currently, the favorite candidate to replace Valverde is Ronald Koeman, who is currently coaching the Netherlands.
• The second option is Erik ten Hag, currently coaching Ajax.
• Xavi refused to train FC Barcelona right now.
FC Barcelona Fans Club/ Facebook
Valami hitelesebb forrásból légyszi.Nervo írta:Ezek a nap hírei.
Summary of today's FC Barcelona reports:
• Currently, the favorite candidate to replace Valverde is Ronald Koeman, who is currently coaching the Netherlands.
• The second option is Erik ten Hag, currently coaching Ajax.
• Xavi refused to train FC Barcelona right now.
FC Barcelona Fans Club/ Facebook
Nincs is rá oka, hogy lemondjon. A Liverpoolt egy meccsen megvertünk, a visszavágón nyújtott gyenge teljesítmény meg nehogymár az ő sara legyen.Nervo írta:Cope értesülései szerint Ernesto Valverde az FC Barcelona vezetőedzője nem kíván lemondani posztjáról.
forrás: keresztlabda.hu
Egyéb:
Barcelona has two Dutchman at the top of their wishlist should they sack Ernesto Valverde.
Ronald Koeman is their ideal candidate with Erik ten Hag their second. (Jugones)
http://www.football-oranje.com/" target="_blank