Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mint bárki más...lics írta:Keresi folyton a passz lehetőségét, meg nézni, hogy hol van Messi mint 1ső számú ember, akihez akkor is el kell juttatni a labdát, ha 11 vannak rajt.
Szerintem ezt mindenki látja, én nagyon csipem meg szurkolok neki, hogy maradjon és megmutassa jövőre, hogy mit tud. De valaki elmagyarázhatná neki, hogy ne minden áron a passzt keresse, tud cselezni, jó a lövőkéje, de mégsem tesz hozzá sokat. Keresi folyton a passz lehetőségét, meg nézni, hogy hol van Messi mint 1ső számú ember, akihez akkor is el kell juttatni a labdát, ha 11 vannak rajt.Feast4 írta:Malcolmba bárki bármit mond lenne fantázia...
Hát ma ő is egy nagy nulla volt. Egy jó megmozdulására nem emlékszem.MessiNeymarSuarez írta:
Így viszont Malcom főesélyessé léphet arra, hogy BL elődöntőn kap fontos szerepet.
Ezt én is nagyon régóta furcsállom, hogy Miranda egy meccsel így elvágta magát. Szerintem megérdemelne most még egy esélyt. Ha más nem azért, hogy ne Malcomot kelljen megint ott néznünk. Remélem 433 lesz ez inkább Vermaelennel a szélen és Malcommal jobboson, Dembélé pedig bejátszhatja a baloldalt.barca0417 írta:Érdekes, hogy balhátvéd nincs a keretben, de Mirandat nem viszi Valverde. Ennnyire elvágta magát, vagy egyéb okrol tud valaki? Mert egy kicsit szigorú döntés azért, hogy a gyenge meccse óta, meg edzeni se nagyon hívják. Ezt balhátvéd dolgot meg kell oldani nyáron, igy vagy úgy.
Remélem a fiatalok jól szerepelnek a meccsen.
Teljesen jó ez a kezdő, ma a cél a tisztes helytállás:palesz77 írta:Perfect ez a kezdő, bár meccs után lehet lesz fanyalgás..3-5-2 mehet is, 60. körül jöjjön Collado is, és teljes az örömöm. Remélem azért nyerünk is, de ez most másodlagos igazából.