Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az lenne csacsiság, a az Ő bizonyítási vágyuk miatt bolygatnák meg a csapatot.Samper írta:Ha Suarez és Coutinho akar bizonyítani volt közönségük előtt, azt csacsiság lenne megakadályozni. Sőt hozzájuk kell a csapatot igazítani.

Most lehet én voltam vakon, de csak én látom úgy, hogy ha Coutinho a pályán van, nem segít be a védekezésbe annyit, mint Oszmán? Utóbbi egyértelműen vissza szokott zárni, viszont a brazilt nem nagyon látom hasonló szituban... vagy tévedek?recrea írta:
Ilyet még az életben nem írtam, de egy 4-4-2 lehet jobb megoldás lenne kedden, mint tegnap a második félidő derekától, esetleg SR helyett Arthur, h labda is legyen nálunk. Nyilván mindez Cou kárára, de full felesleges lesz, mivel jórészt védekezni fogunk. Én még egy Suarez-Dembele cserét is bevállalnék, bár az uru 1 év után megérkezett a BL-be, klasszis gól volt, mégha azon kívül semmi látványosat nem csinált, jó a térdeléses gólpassz az volt![]()
Nyugodj meg, lesz nekik, sztem nekünk esnek, mint hülyegyerek az anyjának. Nincs is más esélyük, bajnokit is erőből húzni fogják szombaton.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy amellett nem mehetünk el, hogy a Pool durván elfáradt a meccs végére(bár mi is), viszont ők nem pihentethetnek a hétvégén, mert fontos idegenbeli meccsük lesz, rá 3 napra meg BL visszavágó.
Így talán még kevesebb erejük/kedvük lesz majd kedden rohamozni.
Jelen állás szerint 80-20 ra mondanám a továbbjutást. Innen be kell húzni, és ehhez elég egy idegenen lőtt gól. Ötöt már csak nem vágnak. Talán még ez a három null azaz eredmény, amit meg lehet próbálni ledolgozni. De ahhoz kell két gyors gól egymás után.Sinya22 írta:A jelenlegi Barcát figyelembe véve,közel 0. Ez nem a tavalyi csapat,sokat tanultak abból,és tisztában vannak vele,hogy nem lehet úgy kimenni még egyszer. Ennek ellenére nehéz meccs lesz,a Pool hasonló nyomást fog ránk gyakorolni,mint a Juve tette a visszavágón az Atletico ellen,de lesznek lehetőségeink is,szerintem alapból 4 középpályással fogunk kezdeni,Mané-t még egyszer nem kellene hagyni 1 félidőn keresztül.perga írta:Reálisan értékelve a tegnapit, mennyire lehet még esélye megfordítani a párharcot a Pool-nak?
A felállt védelmünk ellen kell jönniük, ami a legkevésbé ízlik nekik. Mennek majd a beívelések mint a Juvénál, de nekik nincs olyan target manjük, mint CR. Persze így is para lesz, ha meg összehozunk egy büntetőt nekik hamar, onnan könnyen mehetünk a levesbe. Nálam kulcsfontosságú lenne Dembélét összerakni, mert a kezdőbe feltenném kontrázni. Ha az egész meccset megpróbáljuk lehozni a tizenhatosunk előtt, megszívjuk. Kipasszolni nem fognak minket, de egy büntető, szerencsés szögletgól, ilyesmik benne vannak nekik. Nekünk meg kontralehetőségünk LESZ, csak be kell vinni a kegyelemdöfést, eselteg még megforgatni bennük a tőrt.Sinya22 írta:A jelenlegi Barcát figyelembe véve,közel 0. Ez nem a tavalyi csapat,sokat tanultak abból,és tisztában vannak vele,hogy nem lehet úgy kimenni még egyszer. Ennek ellenére nehéz meccs lesz,a Pool hasonló nyomást fog ránk gyakorolni,mint a Juve tette a visszavágón az Atletico ellen,de lesznek lehetőségeink is,szerintem alapból 4 középpályással fogunk kezdeni,Mané-t még egyszer nem kellene hagyni 1 félidőn keresztül.
Lehet hogy pont azért, mert Klopp a klopp, azt mondja: nem törjük össze magunkat, ez a hajó elment, tudjuk le becsülettel és irány a bajnokság.MessiNeymarSuarez írta:Kloppot ismerve biztos hogy megpróbálják a lehetetlennek tűnő feladatot, és kemény rohamok lesznek.
A jelenlegi Barcát figyelembe véve,közel 0. Ez nem a tavalyi csapat,sokat tanultak abból,és tisztában vannak vele,hogy nem lehet úgy kimenni még egyszer. Ennek ellenére nehéz meccs lesz,a Pool hasonló nyomást fog ránk gyakorolni,mint a Juve tette a visszavágón az Atletico ellen,de lesznek lehetőségeink is,szerintem alapból 4 középpályással fogunk kezdeni,Mané-t még egyszer nem kellene hagyni 1 félidőn keresztül.perga írta:Reálisan értékelve a tegnapit, mennyire lehet még esélye megfordítani a párharcot a Pool-nak?
Kevés.perga írta:Reálisan értékelve a tegnapit, mennyire lehet még esélye megfordítani a párharcot a Pool-nak?
Tényleg ne vedd már ennyire a szívedredrobika írta:igen, neked ropika, aki más nevét sem tudja leírni, természetesen direkt.
Természetesen szabad lehülyézni a saját jatekosunkat.Aztan majd ha bizonyít megint, akkor hirtelen nem lesz hülye a focihoz.
A véleménynyilvánítás szabad, csak azt nem értem miért kell ez a hangnem.
Mindegy.
Jó, eladták már Pique, Messi öreg meg minden egyéb is volt:)drobika írta:Egy róla szóló fórumon épp most szidják mint a böjtöt Dembit a tegnapiért.Más nem hagyott ki ilyent soha.. Hülye a focihoz állítólag már ő is, szóval nem kell kezdjen...
Remélem a mester nem így gondolkodik mint néhány szurkoló.
Dembele kell majd s visszavágón.
Egyébként a hétvégén a Vigo az életéért játszik,nekik ez nem lesz tetnelküli.
Részben én is erre gondoltam:) Dembele mindenképpen kezdetném, főleg úgy, Cout valószínűleg szét savaznák a nézők (bár van akit ez feldob)!Cestus írta:Egy gólt lövünk szerintem, többet nem hiszem, ha figyelembe vesszük az idegenbeli formánkat, meg hogy az Anfielden nem szoktak gólokat szerezni a csapatok. Mindez persze semmit sem jelent, de az esélylatolgatáshoz ad egy alapot. Kontrára kell berendezkedni most, Semedo és Dembélé jó lenne a kezdőbe. Utóbbi nem lenne rossz, ha a köztes bajnokin egy mesterhármassal összekapná magát.
Ez az, pont attól az első 20 perctől félekrecrea írta: Egyrészt nagyot kell kockáztatni, másrészt első 20 percben gólt kell lőni, másképp elfogy a hit, mint nálunk a Juve ellen tavalyelőtt.
Amúgy Pool győzelemre 1,9-et ad Bet, ami elég magad szorzó, és ott nem hülyék dolgoznak
10%, 10 meccsből 1-szer sikerülne nekik kb.perga írta:Reálisan értékelve a tegnapit, mennyire lehet még esélye megfordítani a párharcot a Pool-nak?
Ha úgy megyünk ki, mint a Roma ellen, hogy már megvan, akkor 100%.perga írta:Reálisan értékelve a tegnapit, mennyire lehet még esélye megfordítani a párharcot a Pool-nak?