Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Marci!Marci írta:Kár hogy ezt nem lehet belevágni Sign arcába. Úgyis nekiállna sírni.
Marci: aki örömfocini megy le oda az nem hiszem, hogy szívesen kétérintőzne azért mert neked vagy másnak ez gyakorlást jelent.Marci írta: Meg sztem kétérintőzzünk mondjuk fél órát a szombati focikon. Azzal sokat lehet fejlődni.
Épp a kapusposzt betöltéséről beszélekBercy írta:Az Inter volt, de lényeges ez???
A Milan "A" kapusa pl Barca szurkoló, de most nem ez a lényeg.
Nem ezen kell gondolkodni hanem azon, hogy mi mivel és mennyivel legyünk jobbak!!!
Nem tudom mire gondolsz???Marci írta:hát ez elég nyomós ok sajnos.Bercy írta:Ha jól tudom akkor ők ketten alakították ki a szurkolói tornát!!!Marci írta: Sign meg nem tudom hogy miért akkora főnök?
mondjuk nem pont a rómától volt annak idején példa arra, hogy feltöltötték a csapatukat?
hát ez elég nyomós ok sajnos.Bercy írta:Ha jól tudom akkor ők ketten alakították ki a szurkolói tornát!!!Marci írta: Sign meg nem tudom hogy miért akkora főnök?
Azé,mert elég nagy beleszólása van és elég nagy befolyása juventino felé!barcafan írta:akkor én szombatonként vele lennékSilvanus írta: a pályán kemény, határozott!!!![]()
![]()
mi lenne ha a Bercy haverja védene
(Szundi asszem), ki nem tojja le, h mit mond Sign
Sztem ez most másodlagos, de valamit már lépni kellett valamerre, mert sajnos semmilyen reagáció vagy javaslat a csapat jövőjével kapcsolatban nem merült fel, mióta Norbi úgy döntött hogy abbahagyja, ezért gondoltam az általános semmittevést egy kicsit felrázom.Marci írta: Most ki lesz a csk akkor?
Nekem nem lesz problémám és hozzá is odamegyek.Silvanus írta:Nekem nincs mit átgondolnom, már megtettem... Én szeretnék egy újra erős, céltudatos, és sikeréhes HFCB-ben játszani! Amit tudok a magam részéről meg is teszek, szóval rám számíthat a csapat! Ahogy pedig már ezt is írtam: a következő szombattól ha sérülései nem akadályozzák Viktor barátomat ő is csatlakozik hozzánk, és ha szimpatikus lesz személye a csapatnak, illetve játéka meggyőző lesz, akkor szerintem vele is lehet hosszútávon számolni edzéseken, és tornákon is!
FORCÁ HFCB!!!