Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem baj törekedj a 15000 es alatt maradni, akkor talán nem esel akkorát:)MessiNeymarSuarez írta:Én már ebben elbuktamHAJRÁ!
Én már ebben elbuktamperga írta:A legfontosabb, 12000 es pulzus alatt maradjakBob_Marley írta:Szerintem a legfontosabb nem gólt kapni, a többi jön majd, hajrá.
Hajrá fiúk, mindent bele!
A legfontosabb, 12000 es pulzus alatt maradjakBob_Marley írta:Szerintem a legfontosabb nem gólt kapni, a többi jön majd, hajrá.

Én is ezen nyerítettem, hihetetlen figuraMessiNeymarSuarez írta:Azért ez a Klopp hatalmas forma az interjún:D
Aki a Walking Dead-et nézi Negan neve ismerős..Na ő pont olyan![]()
Reméljük csalódott lesz a meccs végére.
Azt hiszem nem lehet kétség hogy világklasszis, és egy zseni, az egyik legjobb a posztján. kérdés hogy most melyik lábbal kelt fel. Nagyon reméljük hogy a pozitívvalCestus írta:Neki a koncentrációját kellene valahogy fenntartania, mert amúgy jó. Reméljük, a pihentetés helyrerakta.MessiNeymarSuarez írta:Ez totálisan jogos. De akkor Busquets mit keres a kezdőben? remélem nem játssza el hogy minden kis faultnál összeesik mert "úgyis befújják"
Neki a koncentrációját kellene valahogy fenntartania, mert amúgy jó. Reméljük, a pihentetés helyrerakta.MessiNeymarSuarez írta:Ez totálisan jogos. De akkor Busquets mit keres a kezdőben? remélem nem játssza el hogy minden kis faultnál összeesik mert "úgyis befújják"
Nagyon jól leírtad, hozzátenném, Ő 5% esetleges labdavesztésnél, azonnal megpróbálja a testével beteríteni a labdát és esik előre!Cestus írta:Azt is vegyük figyelembe, hogy Kiupers a bíró, aki engedi a keményebb játékot. Arthur labdabiztosságához hozzátartozik, hogy sokszor a falt határmezsgyéjére eső odapiszkálásokkal, rúgásokkal próbálják szerelni, és ilyenkor a bíró - általában jogosan - megvédi. De ha most a spori engedi, hogy felökleljék, aztán rávezessék a lasztit a Liverpool verőlegényei a védelmünkre, akkor ezen a meccsen nem érne annyit Arthur sem. Éppen emiatt viszont Vidal jobban élhet most.
Ez totálisan jogos. De akkor Busquets mit keres a kezdőben? remélem nem játssza el hogy minden kis faultnál összeesik mert "úgyis befújják"Cestus írta:Azt is vegyük figyelembe, hogy Kiupers a bíró, aki engedi a keményebb játékot. Arthur labdabiztosságához hozzátartozik, hogy sokszor a falt határmezsgyéjére eső odapiszkálásokkal, rúgásokkal próbálják szerelni, és ilyenkor a bíró - általában jogosan - megvédi. De ha most a spori engedi, hogy felökleljék, aztán rávezessék a lasztit a Liverpool verőlegényei a védelmünkre, akkor ezen a meccsen nem érne annyit Arthur sem. Éppen emiatt viszont Vidal jobban élhet most.