Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem.
Ejj, mekkora kópé vagyherlius írta:Azért úgy látszik az Ajax is simán végig tud alibizni 50-60 percet, ha úgy alakul. Pár napja még sokan keményen beleszálltak Valverde-be, hogy nem látványos a Barca játéka és hogy példát vehetne az Ajaxról. Nos, én nagyjából ugyanazt láttam ma tőlük is, mint amit többnyire mi játszunk: 30 perc atomfoci, aztán biztonsági játék. Gondolom az Ajax-fanok meg háborognak, hogy "csak" 1 góllal nyertek.
Bírom ezeket a fantazmagóriákatherlius írta:Azért úgy látszik az Ajax is simán végig tud alibizni 50-60 percet, ha úgy alakul. Pár napja még sokan keményen beleszálltak Valverde-be, hogy nem látványos a Barca játéka és hogy példát vehetne az Ajaxról. Nos, én nagyjából ugyanazt láttam ma tőlük is, mint amit többnyire mi játszunk: 30 perc atomfoci, aztán biztonsági játék. Gondolom az Ajax-fanok meg háborognak, hogy "csak" 1 góllal nyertek.
Majd azután írj ilyet, hogy levertük őket a döntőben. Akkorra már világos lesz, hogy valójában rém gyengék, ahogy a Liverpool is (akiken ehhez tovább kellett nyilván jutnunk), és onnantól el lehet majd őket hordani mindennek.herlius írta:Azért úgy látszik az Ajax is simán végig tud alibizni 50-60 percet, ha úgy alakul. Pár napja még sokan keményen beleszálltak Valverde-be, hogy nem látványos a Barca játéka és hogy példát vehetne az Ajaxról. Nos, én nagyjából ugyanazt láttam ma tőlük is, mint amit többnyire mi játszunk: 30 perc atomfoci, aztán biztonsági játék. Gondolom az Ajax-fanok meg háborognak, hogy "csak" 1 góllal nyertek.
Itt aztán bárki, bármikor találhat egyet:) Jó kis meccs lett ez.Vakmacska írta:A Tot most jobbon rendre szabadon fel tud jönni. Nagyon szabadon hagyják azt az oldalt
Nagyon el tudnak csúszni a védekezéssel
Én is ezt érzem, kicsit körülményesek!Vakmacska írta: Persze, jól tolják. Csak én úgy érzem, hogy annyira nem gördülékeny. Sokszor feleslegesen átveszik, picit többet gondolkodnak passz előtt. Én ezt érzem.
Ha a Barca maximális pörgéssel jól alkalmazza a letámadást, akkor erre nem lesz idejük
Persze, jól tolják. Csak én úgy érzem, hogy annyira nem gördülékeny. Sokszor feleslegesen átveszik, picit többet gondolkodnak passz előtt. Én ezt érzem.Mascherano14 írta:Ajax nagyon jó összjátékban, szerintem vannak olyan jók, mint mi. Persze, sok kérdés merülhet fel...
Eddig eléggé az ajax, de lesznek még itt fordulatokVakmacska írta:Na nézzük, ki lesz az ellenfelünk a döntőben
Nézem az összeállításokat, a Tottenham Son sincsen, elég karcsúnak tűnik a kezdőjük.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem az Ajax kihoz egy X-et, és otthon behúzza a továbbjutást
Szerintem az Ajax kihoz egy X-et, és otthon behúzza a továbbjutást.perga írta:Mit gondoltok, ki nyeri a mai meccset?
Nagyon jó lenne egy Ajax-Barca döntő, néhány embernél beállna az agyhalál
Asszem most halasztották az egész fordulót.P.U.Y.O.L. írta:Az Ajaxnál most is lesz halasztás? Mert akkor még cifrább a dolog.MatyiG írta:Spurs szombat bajnoki, kedd BL. Pool péntek bajnoki, szerda BL. Logika?
Az Ajaxnál most is lesz halasztás? Mert akkor még cifrább a dolog.MatyiG írta:Spurs szombat bajnoki, kedd BL. Pool péntek bajnoki, szerda BL. Logika?