Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Persze, jól tolják. Csak én úgy érzem, hogy annyira nem gördülékeny. Sokszor feleslegesen átveszik, picit többet gondolkodnak passz előtt. Én ezt érzem.Mascherano14 írta:Ajax nagyon jó összjátékban, szerintem vannak olyan jók, mint mi. Persze, sok kérdés merülhet fel...
Eddig eléggé az ajax, de lesznek még itt fordulatokVakmacska írta:Na nézzük, ki lesz az ellenfelünk a döntőben

Nézem az összeállításokat, a Tottenham Son sincsen, elég karcsúnak tűnik a kezdőjük.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem az Ajax kihoz egy X-et, és otthon behúzza a továbbjutást
Szerintem az Ajax kihoz egy X-et, és otthon behúzza a továbbjutást.perga írta:Mit gondoltok, ki nyeri a mai meccset?
Nagyon jó lenne egy Ajax-Barca döntő, néhány embernél beállna az agyhalál
Asszem most halasztották az egész fordulót.P.U.Y.O.L. írta:Az Ajaxnál most is lesz halasztás? Mert akkor még cifrább a dolog.MatyiG írta:Spurs szombat bajnoki, kedd BL. Pool péntek bajnoki, szerda BL. Logika?
Az Ajaxnál most is lesz halasztás? Mert akkor még cifrább a dolog.MatyiG írta:Spurs szombat bajnoki, kedd BL. Pool péntek bajnoki, szerda BL. Logika?

Ezt meg ennyi erővel a világ összes nagycsapatáról el lehet mondani. Csak jelen esetben egyrészt, AHOGYAN Pep sikeres volt a Barcával, azt még egy edző sem tudta megismételni sem itt, sem máshol a történelemben. De itt jön be az, hogy neked ezek szerint nem számít semmi, csak az eredmény. Ezzel sincs baj, mások vagyunk.de utólag visszagondolva nem a világ leglehetetlenebb dolga a Barcával sikeresnek lenni
1. Mottának akkor már volt sárgája. És minimum sárgát érően ütött vissza.Nero. írta:Mottát igen könnyelműen zavarta le a bíró, Pique gólja meg les volt. Előtte a Chelsea elleni visszavágót hagyjuk, 11ben meg Van Persie és Pepe piros lapjai minimum kérdőjelesek.
Ez is csak nézőpont kérdése.
Igen, a Pep-féle csapatnak is ment volna a zsinórban 3 BL, ha olyan bírói hibákat megadnak, mint Zidane-éknak. Ezzel szemben nálunk fordítva, 2010-ben lesgólt adnak meg az Internek, és a visszavágón továbbjutó gólt vesznek el hibásan. Így azért nehezebb.LG írta:Annyi mákkal és bírói hátszéllel, ami Zidane Realjanak volt, más edzőknek is simán összejött volna a BL tripla. Nem azért neki sikerült, mert ő a legjobb motivátor és a legnagyobb taktikus, mert mindhárom győzelméhez olyan dolgok kellettek (nem is kevés), amit ő már nem tudott ezekkel befolyásolni. Ha pl. Guardiolát is így segítették volna ezek a dolgok, akkor 4/4-et húzott volna be. Aztán mondhatja Nero, hogy ezeknek a feltételezéseknek nincs értelme, de az is egy hülye felfogás, hogy a győztes minden tökéletesen csinált, a vesztes meg elcseszte, mert ez nem igaz, nem mindig a jobb csapat győz a fociban. Zidane Realja szerintem egyedül 2017-ben volt Európa legjobbja, 16-ban, de főleg 18-ban biztos, hogy nem! Legutóbbinál ezt jól megmutatta, hogy padlót töröltünk vele, és már télen elveszítette a bajnokságot.
Úgy gondolom, hogy majd most a második regnálása alatt helyére kerül egy kicsit a kopasz megítélése, mikor kap néhány komoly pofont.
Annyi a játék lényege, hogy olyan dolog van elvárva tőle, és olyan miatt van megszólva, ami szó szerint egyik "top edzőnek" se sikerült az elmúlt bő 30 évben tudtommal. Ha a BL kiesés egy kiemelkedő edző mérvadója, akkor nincs top edző Zidaneon kívül, ahogy recrea is írta.Nero. írta:Gondolom a játék lényege hogy én példaként bemondom az öreg Fergusont, amire jön a válasz hogy 25 (?) év alatt nyert 2 BLt azok is elég mákosak voltak.
Azt senki nem vitatja, hogy nyert a Madrid 3 BL-t, de azt sem kéne elfelejteni, mennyi véleményes kiállítás, tizenegyes, meg egy flottányi teherhajóra fel nem férő szerencse körzejátszott abban. Nem rossz edző Zidane, de az életben annyi mákot sorozatosan, évről-évre egy csapatot segíteni még nem igen láthattunk addig, meg szerintem hosszú ideig nem is fogunk látni.Nero. írta:Lehet hogy nem játszott űr focit a Real, de nyertek.
Hatalmas nagy plusz egy!Barcelonista1899 írta:
Ez baromság. Kb. tízszer hoztam eddig elő a nevét, sosem írtam rosszat róla, azon kívül, h dobta neki a gép a 3 BL-t.Nero. írta:Recrea, te se vagy kevésbé elfoglalva a franciával mint a madridisták Peppel.