drobika írta:Klopp nyilatkozata nem lep meg. Hogy igaza van, vagy sem a hangulat miatt most mellékes is. Magabiztosak. Ez is számomra azt bizonyítja, hogy nyíltan fognak játszani. Nagyon fog kelleni egy jó, erős Vidal, és egy gyors határozott Semedo.
Az Anfiled kevesebb mint a fele befogadóképességű stadion, mit a mienk.Azért ott könnyebb hangulatot varázsolni, de ha összeszedik magukat a csapat szurkolói,és a klub is rászervez!!! akkor azért lehet ott 12. ember a közönség! Nagyon kelleni fog!
Azért hozzá kell tenni, hogy a Camp Nou-ról sem gyakori hogy nem ódákat zengenek, hanem kicsit lealacsonyítják
Kloppnak is szeret nagy/bicskanyitogatónak lenni néha a szája, szinte biztos hogy nagy önbizalommal jönnek ide(van is mire...), én is nagyon erős letámadást várok tőlük, Klopp helyében nem illedelmeskednék, első percben már nyomatnám ezerrel, valószínű ő is így fog tenni, ezért remélem Valverde is vért itatva küldi ki a srácokat, különben hamar meglepetések lehetnek.
Összességében rettenetesen erős ez a Liverpool, de mi is azok vagyunk, szóval kicsit talán túlságosan is be vagyunk tojva tőlük, mert a saját csapatunk gyengeségeit látjuk leginkább, míg a Liverpoolnak nem, szerintem fordítva is hasonló a helyzet.
Szerintem a továbbjutó 80% hogy el is viszi a BL serleget, szóval ez tényleg egy előrehozott döntő lesz.
Bízom benne hogy Valverde hasonlóan nyomatja a csapatot mint eddig a BL-ben(amire nagy esély van), és jól felkészíti őket, akkor elég jó esélyeink lehetnek a továbbjutásra, főleg ha rájátszunk a Liverpool gyengeségeire, hogy kevésbé labdabiztos a KP és a védősora
Kuipers lesz amúgy a bíró, ami számunkra nem jó előjel, mert jobban engedi a kemény játékot, fel kell kötni a gatyát.(Avagy Vidal-time... lenne Busi helyett, ha meg merné lépni Valverde)