Nero amit idéztél, mi ha nem a bl határozza meg az edőt?
Szóval Di Matteo elit edző.
mert nyert egy ócska blt, minden idők legtöbb mákjával.
értem.
viszont Pep gyenge edző mert csak két BL-t nyert, azt is velünk, ami ugye mindenkinek sikerül. igaz 2015 óta idén értünk legközelebb hozzá, de evidens, hogy velünk lehet BLt nyerni könnyen.
értem.
Múltkor írtam ide, kikerestem a bl győztes edzőket, nézd meg hányadik helyen van Pep rajta, és kiket előz meg.
Meglepődnél.
De tényleg, akkor húzza le mindenki a rolót, ZZ a toptop edző, mindenki más gyenge, bohóc, mert nem nyertek zsinórban három bl-t.
Ez ilyen egyszerű.
Minek van a foci innentől?
értelmetlen, mert az ilyen vak szemlélet, amit a realosoktól átvettél elveszik az értelmét.
Pep egy csökönyös ember, megvannak a hibái, de pont erről a kiesésről a visszavágón nem tehetett. Megvolt a továbbjutás, normálisan cserélt ennek fényében, majd jött egy kezezősgól, meg egy szerencsétlen lesgól. Ha csak az egyiket máshogy ítélik meg továbbjut, most mindkettőből rosszul jött ki. De ezekre befolyása már nem igazán volt.
Pénz ide vagy oda, sikeres edző minden bajnokságban ahol van, és domináns focival.
És itt nem kell pénzezni, meg bevonni más edzők mit csináltak, magához kell mérni.
Eddig az volt a közvélekedés, hogy addig nem tarthatjuk jó edzőnek, amíg egy középcsapatot nem épít fel és ér el vele sikereket (ezt nyilván rengeteg edző megtette, köztük Zidane is, oh wait.

)
Túl van fújva ez az eset, eleve mit érdekel minket? 2015 óta eddig az évig nincs eredményünk a BL-ben, de Pepet szidjuk meg a Cityt. Holott egy rahedli pénzt beleöltünk mi is, nem sokkal kevesebbet mint ők.
Akkor ki a csicska? Mi nyerhetünk idén végre, reméljük össze is jön, de ha nem,akkor ugyanazt értük el mint a Pep cityje, semmit.
Nero. írta:Mottát igen könnyelműen zavarta le a bíró, Pique gólja meg les volt. Előtte a Chelsea elleni visszavágót hagyjuk, 11ben meg Van Persie és Pepe piros lapjai minimum kérdőjelesek.
Ez is csak nézőpont kérdése.
1. Mottának akkor már volt sárgája. És minimum sárgát érően ütött vissza.
2. Piqué gólja les volt, Bojané meg teljesen szabályos mellé. Odavágón meg Milito lőtt méteres lesgólt, az nem zavart senkit.
3. Chelsea elleni visszavágón 1 tizit nem kaptak meg, amit most a Var megadna, mellé kiküldték Abidalt kamura.
4. Mindkét piros szabály szerint jogos, pláne hogy sárgát kapott a holland, csak már volt neki, pech..
de látod, ilyeneken múlnak a dolgok a bl-ben.
nüanszok, elfújások, 1-1 hiba.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."