Igen, én is írtam, hogy rengeteg besült tehetség van akikről készült hasonló anyag.

Egyébként a Citynél amennyi pénz van - mint a legtöbb európai topcsapatnál, köztük nálunk is - bőven rendelkeznek több játékosmegfigyelővel is Dél-Amerikában. Teljesen más kontinens, melyek tehetségeiről az európai átlag felhasználók, mint én és sokunk szinte semmit sem hallanak. Sokszor már nincsenek is ilyen pletykák, hogy x és y klub érdeklődik felőle csak bejelentik, hogy kész az üzlet vagy már a célegyenesben van. Az európai közeg valószínűleg semmit sem hallott korábban Arthurról vagy Vinicius Jr-ról, csak azonnal mindenki arra kapta fel a fejét, hogy egy magasnak számító összeget kifizettek érte. Rodrygóról is épphogy csak érkezett valami kis mozgóképes anyag, hogy milyen tehetséges és a következő héten már bejelentette a Real Madrid, hogy egyébként megvásárolták 60 millió euróért. Valószínűleg volt híre már akkor Dél-Amerikában csak az európai sajtó által egyáltalán nem volt felkapva a neve neki sem.
Szóval abban egyetértek, hogy sok esetben nem relevánsnak egy ilyen anyag. Egyszerűen csak láttam, hogy érdeklődik érte a City, talán mi is és a róla szóló nagyon kevés tartalomban nagyszerű. Azt sajnos elfelejtettem leírni az előző hozzászólásomban, hogy a Guardian októberi TOP60 2001 vagy fiatalabb tehetségek listájára. Sorszámot nem írnak, hogy hányadik de az Ő neve van másodjára feltüntetve.
Valószínűleg tud a vezetőség is tudnak a létezéséről és nagyon remélem hogyha tényleg meg van benne a lehetőség, hogy a legjobbak közé tartozzon az illetékesek nem fognak habozni és elhozzák őt. Különösen azok után, hogy Bartomeu februárban lenyilatkozta, hogy már készülnek a Leo utáni időszakra amit számomra az eddigi igazolásokkal (Arthur, De Jong) és az általunk határozottan megkeresettekkel, akikkel folynak a tárgyalások (Jovic, De Ligt) bizonyít is.