Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem fogjuk elengedni Coutinho-t, szerintem túl nagy égés lenne a vezetőségnek és ő maga is bizonyítani akar valószínűleg. Malcom viszont menni fog sajnos, nagyon jó kis játékos, de nem egyértelmű, hogy be tudna robbanni nálunk, mivel leginkább Messitől venné el a levegőt, ha játszana. Ennél több játéklehetőséget érdemel, viszont a Messi-Dembélé-Coutinho sor mögé felesleges negyedik játékosnak ugyanazokra a posztokra. Ha tippelnem kéne, akkor őt fogjuk eladni és hozunk helyette egy középcsatárt Suárez mögé/mellé. (Jó lenne Jovic, de ezek szerint lemondtunk róla.)davi10 írta:SPORT:
- Jovic nem valószínű, hogy a LaLiga-ban lesz jövőre, nagyobb esély van a Bayern-re vagy a PSG-re.
- Umtiti mindenképp maradni szeretne
- Malcom léphet, többen is érdeklődnek iránta (Tottenham, Arsenal, AC Milan), és a klub is elengedné, ha többet ajánlanak érte, mint amennyiért jött. Az ESPN szerint Malcom is benne lenne a váltásban.
Umtiti mehet, túl nagy rizikó. Malcom-ot viszont megtartanám még legalább 1 szezonra, pláne ha Coutinho-t is elengedjük.
Mondjuk a City meg pont megteheti, hogy leigazol minden ígéretesnek tűnő srácot, ha nem válik be, nem fogja őket földözvágni az érte kiadott pénzt. Nyilván mi sem mennénk csődbe, és bizonyos esetekben nekünk is kockáztatnunk, de azért 1-2 fokkal jobban meg kell gondolnunk, mint végtelen pénzel rendelkező csapatoknak.Valószínűleg a City sem a 4 perces videó alapján érdeklődik.
Valószínűleg a City sem a 4 perces videó alapján érdeklődik.Tomix354 írta:Nem tudom miért kell egy poénra így reagálni.
Nyílván mindenki egyetért abban, hogy egy 4 perces skill videó nem sokat számít
Egyet mutass nb-1-2-3-4-5-6-7-8csababarca írta:rólam ilyen videót bármelyik hétfő esti haveri focin lehet készíteni.
semmi extra,ezek alapján.
vegyük meg, aztán meg lehet nézni mire megy.
de ilyen videók alapján senki ne ítélkezzen, még az nb1-2es mezőny feléből is lehetne ilyet készíteni.
Nagyon meggyőző a srácról készült videó, kísértetiesen hasonlít néhány mozdulata, csele Messire.El Pistolero írta:A Daily Mail szerint a Manchester City megvásárolná 20 millió fontért a Vélez 17 éves támadóját, Thiago Almadát. Egyébként a La Liga Locán kívül semmi sem írja, de állítólag mi is nagy erőkkel monitorozzuk az ezredik új Messinek kikiáltott játékost.
Ha ez tényleg megtörténik, valakinek kötelező lesz ide betenni a fotót.davi10 írta:nem tartom kizártnak, hogy Barto már tűri fel az ingujját és veszi a repülőjegyet Frankfurtba.
1 hónapja ez volt elvileg a szűkített lista:barca0417 írta:Ha mi most ki szállunk(?) a Jovic harcból, akkor ki lesz az új jelölt?
Ügyes, de nálunk nincs posztja ráadásul minimum egy 100asFeast4 írta:João Felixet figyeltétek már?
Lenglet egy kiváló cb, de valahogy nem érzem azt rajta, hogy a védelem vezére tudna lenni. Piqué mellett nagyon jól megy neki, nélküle sztem közel sem tudná ezt hozni. Bár ez csak az én véleményem, de egy tipikus, tökéletes 3. sz védőnek tartom.MatyiG írta:Mit kellene még tennie Legngle-nek szerinted?Legngle-t is kedvelem, stabil jó kis védő, de valahogy számomra nem az igazi, nem nevezném klasszisnak. Hoz egy megbízható jó szintet többet nem.
Én most arra tippelnék, hogy Umtiti lécelni fog. Nem tudom elképzelni, hogy négy ilyen középhátvéddel vágjunk neki a szezonnak. Piqué/De Ligt - Lenglet/Todibo, szvsz ez lesz.
Mit kellene még tennie Legngle-nek szerinted?Legngle-t is kedvelem, stabil jó kis védő, de valahogy számomra nem az igazi, nem nevezném klasszisnak. Hoz egy megbízható jó szintet többet nem.