Nero. írta:Ezt a Coutinhos cikket nem nagyon értem. Szerintem egyértelmű hogy az angolokat kussoltatta el.
Most nem venném ki a kezdobol amúgy.
A cikk szerintem rendben volt.
Szerintem meg pont "nekünk" szólt....
Igen, én sem - pont most - venném ki a kezdőből. Mentálisan nagyon labilis, gyenge a srác sajnos.
Szerintem át kell billennie és önbizalmat kell szereznie, hogy felszabadultan játszhasson.
A kvalitásai, játék intelligenciája és tapasztalata alapján nem kérdés az elvárás vele szemben, biztos, hogy nem is felejtett el focizni, csak talán még egy kis idő kell neki.
Tudom, rossz példa a most Evertonban játszó Gomes-ünk, de sokkal felszabadultabban, önmagához képest sokkal jobban játszik, mint nálunk valaha is játszott. Élvezi a játékot, a csapat fontos elemének érzi magát. Saját elmondása szerint otthonra talált, na ez az érzés kell Cou-nak is, szerintem.
Nem tudom, hogy az ideális posztjának hiánya - balszélső/ szervező középpályás - okozza-e a gyengébb teljesítményét, vagy csak Leo oltja ki a pályán, mert a Poolban ő volt a játékmester.
Ugyan akkor, számomra nagy negatívum, hogy igyekezetet és akaratot sem látok rajta a legtöbb meccsen, kedvetlenül, szürkén bolyong a pályán. A PL-ben nem is értem, hogy élt meg, mert az ellenfél részéről, már mellé lépve is garantált a labdavesztése.
Nem gondolom, hogy végsőkig ragaszkodnunk kell hozzá és erőltetni azt, ami nem megy.
DE!, jobb híján időt és lehetőséget kell adnunk még neki, mert, ha eladásra kerül a sor oltári nagyot bukunk rajta.