Nero. írta:Recrea, te se vagy kevésbé elfoglalva a franciával mint a madridisták Peppel.
Ez baromság. Kb. tízszer hoztam eddig elő a nevét, sosem írtam rosszat róla, azon kívül, h dobta neki a gép a 3 BL-t.
EV topikban pl kifejezetten dicsértem őt, mikor valaki taktikailag lehülyézte, gondolom kimaradnak hsz-ek az olvasásodban. Én top 5 focistának tartom Zidanet, nagyon kevesen tudták azt, amit ő tudott és abszolút elismerem szerepét a Real BL győzelmében, edzésen sztem még mindig megcsinálja azt, amit a legtöbb játékosa

én rajta meg Ronaldon nőttem fel, nem kell bemutatni. Sosem szurkoltam neki, mert én mindig is brazil fan voltam.
Pepet ezek zsigerből utálják, mert agyonverte őket, többször, sokszor, annyiszor, amennyiszer előtte összesen senki, és ez furcsa volt a magas székből nekik, eltelt 10 év és még mindig (a szutykos 3 BL ellenére) felriadnak álmukban, ha megjelenik. És azt is elmondom, h most is agyonverné őket ezzel a Barcával, mert tudja, h kell nyerni, motiválni, stb.
Ha valaki véletlenül olvassa, amit írok, akkor azt is tudja, h egyáltalán nem a szívem csücske Pep, kifejezetten nem az, de ha össze kéne hasonlítani a franciával, akkor azt mondom, ahogy Zidane háromszoros BL győztes, azokkal a lapokkal Pep hatszoros lenne

mert csak egy sokkal magasabb erő mentette meg a világot attól, h velünk nem négyet nyert sorozatban, annyira kimagaslott az a csapat, nemcsak a mezőnyből, de a történelemben is. Egy lapon emlegetni Zidane madridjával sértő ránk nézve...mondjuk az ég világon senki nem is teszi ezt meg