Annyi a játék lényege, hogy olyan dolog van elvárva tőle, és olyan miatt van megszólva, ami szó szerint egyik "top edzőnek" se sikerült az elmúlt bő 30 évben tudtommal. Ha a BL kiesés egy kiemelkedő edző mérvadója, akkor nincs top edző Zidaneon kívül, ahogy recrea is írta.Nero. írta:Gondolom a játék lényege hogy én példaként bemondom az öreg Fergusont, amire jön a válasz hogy 25 (?) év alatt nyert 2 BLt azok is elég mákosak voltak.
Megkapta az erőforrásokat, csak úgy mint kb az összes nagy klub edzője - nem költött mindenki ennyit, de nem egy csapat megtehette volna szerintem, köztük mi is -, vagy ahogy a City korábbi edzői is. Trófeákban és játékban viszont szerintem elég kiemelkedő szintet hoz a megszokotthoz képest. Most olvastam amúgy pl pont, amikor fel volt emlegetve mennyit költött 2009 óta, hogy a MU konkrétan ez alatt az időszak alatt többet szórt el, és mondanom se kell, mennyivel kisebb eredménnyel.
Nyilván nem a földre szállt isten, közel sem. Szimplán én nem értek egyet azzal, hogy az ő edzői mivolta azon áll vagy bukik, hogy a VAR lesnek fúj-e valamit, vagy hogy Llorente idén vagy jövőre lövi ezt a gólt - a szabályok szerint jövőre ez már szabálytalan lett volna ugyanis -, stbstb. Klopp is eszméletlen jó munkát rakott le az elmúlt években, mégse mutatkozott ez meg még trófeákban.