Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Énis sajnálnám, bár ha mind a 3 trófea meglessz, akkor én mennék mondjuk, szép búcsú. De ha kölcsön adjuk esetleg az Ajaxnak Puigot, Alenat, Oriolt(mondjuk ezt kizártnak tartom), Rafinhat, Coutinhot eladjuk, akkor egy Vidal, Rakitic, De Jong, Busquets, Arthur, (Roberto) akár elég is lehetne. Bár én Busquetset nem marasztalnám...westerngom írta:Gondolom erre a hírre céloztál:MatyiG írta:Érdekes, mert valamelyik nap a Gazzetta azt írta, hogy a Juventusnak igent
mondott.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2693575" target="_blank
Én személy szerint sajnálnám, ha menne...
Gondolom erre a hírre céloztál:MatyiG írta:Érdekes, mert valamelyik nap a Gazzetta azt írta, hogy a Juventusnak igent
mondott.
Azóta semmi, szerintem amúgy kamu is.P.U.Y.O.L. írta:Jovicról van valami? Legutóbb a Reallal hozták szóba.
Remélem hogy nem igaz a hír, nagyon szomorú lennék ha elkótyavetyélnénk a tökkelütött Griezmann miatt.Jó játékos a francia, de a tavalyi dráma show-jával, és azzal hogy komplett idiótát csinált az egész Barca vezetőségből és kijelentette hogy az Atleti az élete klubja, akkor inkább maradjon ott.davi10 írta:Akkor reméljük a két hír kb. ugyanannyira igaz, mert közben a MARCA szerint a Real-nak nincs szüksége Rabiot-raAlcantara írta:
A középcsatár kérdést is megoldva: Jovic aláírt a Realhoz 6 évre 50+10 M az ára.
Francisco Rubio a DonDiarioban legalább is közzétette mindezt ma reggel.
De Jovic-ot már a fél világ itt látja, azért betenne, ha elmenne a Real-ba
16 éves srác a massiárólMQuCsabi írta:Ki az a Moriba?
Akkor reméljük a két hír kb. ugyanannyira igaz, mert közben a MARCA szerint a Real-nak nincs szüksége Rabiot-raAlcantara írta:
A középcsatár kérdést is megoldva: Jovic aláírt a Realhoz 6 évre 50+10 M az ára.
Francisco Rubio a DonDiarioban legalább is közzétette mindezt ma reggel.
davi10 írta:Közben megoldódni látszik a kp-kérdés, a SPORT szerint Rabiot megegyezett a Real-al, "hamarosan" be is jelenthetik.
Griezmannal nekem többek között az is a gondom, hogy nem látom itt a posztját. Ő egy 4-4-2-ben ideális, Costa/Kalinic/Morata mellett vagy hátrébb lép szervezni a játékot, ami ugye szintén nem az ő feladata lenne itt. Suarez "utódnak" semmiképp sem tartanám, nagyon távol játszik a kaputól, ő igazából inkább afféle Messi poszt az ATMA-ban, gólerősnek pedig szintén nem mondanám, akármennyi gólt lő is az Atletico. Dembélé pedig ezzel végleg a cserepadon találhatná magát. Azt se felejtsük el, hogy ő Madridban szinte olyan szerepet tölt be, mint itt Messi, ott ő a sztár, őt keresik leginkább a labdával, ez itt gyökeresen változna.MessiNeymarSuarez írta: A tavalyi ripacskodás után inkább ne is jöjjön.
Eleve hova jönne, kinek a posztjára? Balszélső lenne, és akkor Dembelét jegelnénk? Vagy nem bíznak Dembouzban és el akarják adni? Kötve hiszem.
Esetleg Suarezt vele helyettesíteni? Nem biztos hogy tudná azokat a dolgokat hozni, ami Suarezben megvan itt középcsatárként. Lajos ha el is botlik épp a labdában, akkor is mesterien viszi el a védőit, és folyamatosan köti le őket, harcol, őrlődik bent a védők között, láthattuk nem egy gólnál, hogy mekkora kulcsszerepe volt Suareznek abban, hogy elvitte magával a védőket.
Erre Griezmann mennyire lenne képes?