Akkor még jó, hogy a jobbik Boateng-fivér van nálunk.visca el barca írta:boateng állítólag látványosan kezd kipukkadni, gondolom az ő helyére vették.Cestus írta:Lucas Hernándezt megvette a Bayern 80-ért. Nem hittem volna, hogy tényleg meglépik.

Akkor még jó, hogy a jobbik Boateng-fivér van nálunk.visca el barca írta:boateng állítólag látványosan kezd kipukkadni, gondolom az ő helyére vették.Cestus írta:Lucas Hernándezt megvette a Bayern 80-ért. Nem hittem volna, hogy tényleg meglépik.
boateng állítólag látványosan kezd kipukkadni, gondolom az ő helyére vették.Cestus írta:Lucas Hernándezt megvette a Bayern 80-ért. Nem hittem volna, hogy tényleg meglépik.
Mondjuk Moratától nem fogok hanyatt esni.honsapeter írta:Ezt olvasta valaki?
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... en-2677783
Amennyiben tényleg megszerzik, úgy brutális csatársora lesz az ATMA-nak.
jó vétel, kb annyiból jött mint amennyiért zambo anguissat eladtuk. ha elkerülik a sérülések sanson helyére jó lesz, örülök neki. ha jól rémlik a rómában alapember volt, csodálom h eladtákPCsabi írta:Strootman -> Marseille, 25+3 millió.
Petr írta:Szerintem a második helyért lesznek harcban az Interrel. A negyedik helyre pedig pályázhat a Napoli és nagyon talán a Milan.
Ronaldónak olyan lesz, mintha a legkönnyebb fokozaton játszanád a fifát.
Meglepődnék. Szerintem a második helyért lesznek harcban az Interrel. A negyedik helyre pedig pályázhat a Napoli és nagyon talán a Milan.MatyiG írta:Szerintem megszorongatják a Juvét.
Főleg, h ott volt nekik a belga + csak 35 milliót kaptak érte, tehát lecserélték a világ egyik legjobb kapusát 45 millió euró mínusszal.visca el barca írta:vicc h 80 milliót fizettek érte... annyi pénzért vazz kapsz egy neuert vagy egy oblakot...
Ez azért meglep engem, mert Oblak is képben volt náluk állítólag, és érte sem kellett volna sokkal többet fizetni - ha a kivásárlási árat nézzük. Alissonról meg így lekerül egy plusz teher, így már nem a világ legdrágább kapusa lesz, hanem csak egy nagyon drága kapus.BarcafanTomee írta:KepaChelsea
Még nem hivatalos, de úgy tűnik, hogy az angolok kifizetik a 80 milliós kivásárlási árát. Ezzel ő lesz a világ legdrágább kapusa. Courtois meg valszeg akkor tuti megy Madridba.