Nem emlékszem már mi volt a pontos "céljük" a projekttel, de kudarcnak nem nevezném semmiképp. Azért BL döntő összejött, a hazai mezőnyben éveken keresztül biztos befutók voltak kupában, bajnokságban is. Rengeteg sztár választotta inkább őket (vagyis a pénztdavi10 írta: ↑2021.04.08. 21:23:21Szerintem is Real lesz ebből. Nekünk meg majd jöhet Haaland jövőre
Kíváncsi leszek kit fog berántani a PSG, ha se Neymar se MBappe nem lesz már ott. Egyetlen könnycseppet nem fogok eldörzsölni, ha mindkettő lelép és a nagy projekt félhivatalosan kudarcnak mondható.
Az egyik, ha nem a legkevésbé szimpatikus csapat.

Ezekkel a sztárokkal pedig igenis sikerült kiépíteniük egy komolyabb brandet/hírnevet. Sosem hittem volna, hogy PSG mezeket látok majd például Magyarországon bárkin, de bizony megtörtént már nem egyszer.

Egy Barcelona, United, Juventus, Bayern szintjére sosem fognak eljutni névben, mert ahhoz a francia bajnokság nem elég erős.Viszont amit ki lehetett hozni a Ligue 1-ből, szerintem azt kimaxolták.
Igen, a BL győzelem elmaradt, de reálisan belegondolva nem is lehetett soha igazán elvárás egy olyan bajnokságban edződve ahol ők vannak. Kicsit olyan, mint a Fradi helyzete, akik küzdöttek becsülettel, de látszódott, hogy egész egyszerűen egy másik színvonalhoz vannak szokva összességében. Ilyen sztárokkal pedig a bekkelés nem elképzelhező, amivel esélyük lehetett volna gyakrabban eljutni a döntőig. Persze a magyar-francia bajnokságok színvonala között van különbség, de egy BL elit mezőnyhöz képest azért még ők is le vannak maradva.