Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kétségem sincsen, Perec valószínűleg elmegy a Királyhoz kuncsorogni, de amennyiben megveszik úgy jócskán el is kell adniuk mert elköltöttek egy vagyont és még mindig csak egy ember érkezett.westerngom írta: nyugodj meg, Perec simán kifogja pengetni azt a pénzt amit kiírnak a gyerek homlokára, ha a tevehúzogatók megunják a BL kergetését és kivonulnak fociból. (mondjuk ez nem valószínű)
nyugodj meg, Perec simán kifogja pengetni azt a pénzt amit kiírnak a gyerek homlokára, ha a tevehúzogatók megunják a BL kergetését és kivonulnak fociból. (mondjuk ez nem valószínű)perga írta:Perec meg a piaci licit, már felvetésnek is humorbomba voltwesterngom írta: Mbappe (úgy tudom) akkora RM és Cunci fan, hogy soha nem fogja magától a Barca-t választani, egy piaci licit esetén meg esélyünk sem lenne Perec ellen.![]()
Perec meg a piaci licit, már felvetésnek is humorbomba voltwesterngom írta: Mbappe (úgy tudom) akkora RM és Cunci fan, hogy soha nem fogja magától a Barca-t választani, egy piaci licit esetén meg esélyünk sem lenne Perec ellen.
- háát csajok, hogy már ez is szempont!?recrea írta:
Nézegetem ezt a Jovicot, egyre jobbnak tűnik, tud magától gólt lőni, és még jóképű is.
Simán elhappoljuk az orruk elől, ha elérhető lesz. Le lehet menteni.recrea írta:Mbappet leigazolnánk, bezárna a madridomPsg egyetlen esélye, h a felszínen maradjanak
Ebből a listából egyedül Jovic tetszik ,meg Pepe ,de ő inkább szélső ,tehát nem lenne túl sok értelme idehozni 9esnek.davi10 írta: Közben a Sport szerint ez a 4-es listánk:
- Jovic
- Andre Silva
- Maxi Gomez
- Nicolas Pepe
Szerintem papíron még mindig Icardi lenne a legideálisabb, de ugye Messi és a többi botránya miatt nincs erre sok esély.
Szerintem Messi mellett sokkal többre lenne képes!Rivaldo11 írta:A mundon van szavazás, egyelőre 92%-on áll, hogy ne jöjjön.
Tényleg ne. Túl azon, hogy kb a látványától kiráz a hideg, nekünk vérbeli kilences kell majd.
Mbappénál egyedül akkor lenne esélyünk, ha már mostanában elkezdenénk egyezkedni vele. 2022-ig van szerződése, el kéne érni nála hogy ne hosszabbítson, és 2 év múlva, 2021-ben a PSG dönthet hogy vagy pénzt csinál még belőle, vagy pedig megvárja míg lejár a szerződése és 2022-ben ingyen távozik.P.U.Y.O.L. írta:Suarez sem egy tál eper, de ez a Griezmann...
Ha már valaki ennyire unszimpatikus, akkor nagyon jónak kell lennie, hogy az emberrel elfeledtesse. Kb. úgy, mint Ronaldo. Griezmann szerintem kanyarban sincs és a tudásához mérten irreálisan magas lenne az ára, a fizetéséről nem is beszélve.
Egyre inkább úgy néz ki, hogy az uru után egy tehetséges fiatalunk lesz. Nem nagyon mozog a piacon olyan játékos, aki jó korban van, klasszis teljesítményt tud hozni évről-évre és bankot lehetne érte robbantani. Egyedül Mbappe érne meg 100+ milliót, de ő meg ott fog megpimpósodni Párizsban.
Kicsit viccesen hangzott, hogy volt egy jó VB-je de semmi extra, mintha minden második játékos jól tolná a VB-nLG írta:Messze nem olyan gólerős, mint az urugayi. Kétszer jutott csak 20 gól fölé a bajnokságban, akkor is csak 22-ig. Átlagban csak minden második meccsén lő gólt. Ez nem túl acélos. Volt neki egy kiemelkedő 15/16-os szezonja, meg tavaly egy jó VB-je, ezeket leszámítva semmi extra. Nagyon el van tévedve a srác, mikor Messihez és CR-hez hasonlítja magát.Nero. írta: Közben elvileg továbbra is füzögetjük Griezmant, évi 16 millió eurós fizetéssel. Én örülnék neki. Suarezt pótolni kell lassan és nem egy fiatal zsákbamacskával.
Egyrészt nem ugyanaz a poszt, egy centert hasonlítasz össze egy támadóval, másrészt elég nehéz 20 fölött lőni egy olyan csapatban, amelyiknek nincs 1,4 gól/meccs mutatójaLG írta:Messze nem olyan gólerős, mint az urugayi. Kétszer jutott csak 20 gól fölé a bajnokságban, akkor is csak 22-ig. Átlagban csak minden második meccsén lő gólt. Ez nem túl acélos. Volt neki egy kiemelkedő 15/16-os szezonja, meg tavaly egy jó VB-je, ezeket leszámítva semmi extra. Nagyon el van tévedve a srác, mikor Messihez és CR-hez hasonlítja magát.Nero. írta: Közben elvileg továbbra is füzögetjük Griezmant, évi 16 millió eurós fizetéssel. Én örülnék neki. Suarezt pótolni kell lassan és nem egy fiatal zsákbamacskával.
De nem is összehasonlítható a posztja Suarezevel, ő lényegében sokszor a 16osukig is visszamegy védekezni meg az Atleti alap is jóval kevesebb gólt szerez mint más top csapatok.LG írta:Messze nem olyan gólerős, mint az urugayi. Kétszer jutott csak 20 gól fölé a bajnokságban, akkor is csak 22-ig. Átlagban csak minden második meccsén lő gólt. Ez nem túl acélos. Volt neki egy kiemelkedő 15/16-os szezonja, meg tavaly egy jó VB-je, ezeket leszámítva semmi extra. Nagyon el van tévedve a srác, mikor Messihez és CR-hez hasonlítja magát.Nero. írta: Közben elvileg továbbra is füzögetjük Griezmant, évi 16 millió eurós fizetéssel. Én örülnék neki. Suarezt pótolni kell lassan és nem egy fiatal zsákbamacskával.