2019.03.12. 13:43:21
Ha már így megélénkült a topic, akkor én remélem valami hasonló lesz jövőre:
Cserekapus poszton várható változás. Cil túl jó kapus cserének, uh távozni akar majd. Híresen rosszak vagyunk eladásban, szóval én csak azt remélem hogy ha nem házon belül oldjuk meg a pótlását, akkor kb 10 millió pluszban tudunk zárni a cserekapus poszt rendezésével.
Védelembe jobboson meg vagyunk. Balra belátom én is, hogy kell valaki, amíg a 2 fiatalunk beérik (remélhetőleg). Én ide Filipe Luist szeretném egy 1+1 éves szerződéssel. Az ingyen távozó Verma pénzét megkapná, és nyugodtak lehetnénk akkor is, ha Alba pihizik. A középhátvéd kérdés problémás, de én hoznám De Ligtet, pláne 70-ért. Tobido mehetne kölcsönbe, kiderülne mit tud. Ha jól szerepel 1-2 év múlva Piqué helyére jöhetne vissza, de ha el is passzoljuk egy-két év múlva, akkor is többet kapunk érte, mint amennyiért vettük. Tény, hogy így 4 klasszisunk lenne középre, de nekem sajnos van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem Umtiti nem fogja megúszni a jövő évet sem térdproblémák nélkül...
Középen én Rakiticet nem adnám el. Innen Rafinha és Denis mehetne, valamint a kölcsönben lévő Gomes is. Belőlük azért 50et csak ki tudunk szedni. Puig meg jöhetne fel az első keretbe. Ha már itt is csökkenteni kell a keret létszámát és a fizetést is, akkor Vidalt adnám el. Összességében bírom őt, de ha közte és Rakitic között kell dönteni, akkor a chileit adnám el. Ha idén behúzzuk a kupát és bajnokságot, akkor Vidal 3 bajnokságban is bajnoknak és kupagyőztesnek mondhatná magát (olasz, német, spanyol), lehet rámenne egy Angol kalandra. Ha a bl is beesne, akkor akár egy távol kelet is opció lehet neki jó pénzért. Egy 10esért adnám, a fizuját meg De Ligtnek. Jövőre elég lenne egy Rakitic, Busi, Arthur, De Jong, Alena, Puig sor + egy SR.
Elől meg egy Suarez alternatíva kellene. Hogy ki lesz itt az áldozat az jó kérdés...Coutinho 110 körül felőlem mehetne, de a vezetőség nem fogja eladni, szóval Malcom lesz az áldozat.