Nem láttam a meccset, de örülök az eredménynek. A PSG-t nem szeretem, + egy erős ellenféllel kevesebb, mert a későbbiekben, ha Neymar is egészséges, és Mbappéval jó napot fognak ki, még meggyűlhetett volna bárki baja velük. Így a tuti, és ezzel ráadásul a két sztárjuk Aranylabda esélyei is teljesen elszálltak. Ha Juve is kiesik, akkor onnan már nagyon jó esélye lesz Messinek, még akár BL győzelem nélkül is. De a zebrák felbuzdulva a héten történteken, tuti, hogy ők is megpróbálják a nagy fordítást, bár az Atletico ellen a legnehezebb talán, de ha gyorsan találnak gólt, akkor lehet esélyük.
Ellenkező esetben CR pórul jár, és akkor azért eddig neki szívás lesz az eligazolása, hiszen a tavalyi Aranyladát gyakorlatilag azzal bukta el (ha nem is biztos, de nagyobb esélye lett volna a Reallal, látjuk, hogy mennyire elfogultak a játékosaikkal az egyéni díjaknál).
Visszatérve Neymarhoz és Mbappéhoz, most bizony törhetik a fejüket, hogy jó helyre írtak-e alá évekre. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után akarnak-e távozni nyáron, és ha igen, mi lesz a klub reakciója. Azért durva lenne, ha lelátóra raknák őket. Talán így egy kicsit nőtt a Real esélye megszerezni vmelyiket, attól függ, mennyire keményíti meg magát az arab.
Az a durva hogy te komolyan kb 5 éve nézhettél utoljára meccset. Valverde alatt stabilan ütjük őket, de Lucho utolsó évében is vertük őket.
15/16-ban is ha jól emlékszem, mindkét bajnokin vertük őket, aztán a BL-ben meg meglepetésre kiestünk ellenük. A bajnokikból nem lehet kiindulni, a BL-ben sokkal keményebb ellenfelek.
Ha kiesne a Pool és Messi nem sérül le akkor idén megkell nyerni a Blt.
Mindenképpen meg kell, szezon eleje óta pofázom. Persze lehet mondani, hogy a BL nem lehet elvárás, de így is több komoly sanszot szalasztottunk el az elmúlt években. Néhány játékosunknak talán ez az utolsó igazán jó éve, az ellenfelek között nincs kiemelkedő. Szóval, ha nem nyerjük meg, örülhetünk a spanyol duplának megint, csak akkor egy újabb elszalasztott komoly lehetőség lesz mögöttünk, jövőre pedig erősebb mezőny jöhet össze, nekünk is 1 évvel öregebb lesz a gerinc, pedig pl. Busi és Suarez már talán így is túl vannak a csúcson.
A Liverpool most mintha gödörben lenne, nem tudom, hogy ez hullámvölgy, vagy komolyan elfogytak tavaszra.