Cestus írta:Minden korszak véget ér, ebben a maiban nincs gáz szerintem nekik. A cink inkább az, hogy mellette bukták a spanyol porondot idén is. Nem hiszem, hogy bárki újabb BL-t várt volna tőlük, de az elvárható volt, hogy a bajnokságban maradjanak életben.
Igazatok van, a BL-tripla után ez belefér szerintem is, valahol törvényszerű is volt. Én nem is nagyon kárörvendek, viszont úgy érzem, hogy legalább egy kicsit visszakaptak ma az elmúlt évek igazságtalanságaiból, sőt, nem is kell addig visszamenni, elég az odavágóig. Még sok ilyen kéne, hogy azt mondjam, a sors kompenzált.
Megjegyzem még azt, hogy benne volt, hogy így ér véget ez a korszak, de nem volt törvényszerű. Pl. ha igazolnak vkit, aki CR góljainak legalább kb. 60 százalékát pótolni képes, már sokkal jobb helyzetben vannak, a Klasszikusok sem biztos, hogy így végződnek, ha van gólerősük emberünk elől.
De belefért nekik, kísérleteztek egy szezont a fiatalokkal és Benzemáékkal, nem jött be. Viszont gólvágó nélkül továbbra is bajban lesznek, szóval az idei nyáron sok múlik.